Passió

Títol: Passió
Autor: Lauren Kate
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’Illa del Temps
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-9932-521-7
Preu: 16,95€

En Pere, el nostre expert en novel·la romàntica, s’ha llegit la tercera part de la saga Fallen, de l’escriptora americana Lauren Kate.

Per cert, de la primera entrega, Foscor, n’hem parlat un parell de vegades!

Ai, l’amor!

Passió, de Lauren Kate, és una típica història d’amor impossible però on els personatges, per sort per nosaltres, no es donen mai per vençuts!

Els protagonistes del llibre són la Luce, una noia que malgrat morir viu reencarnacions una darrera l’altra des de fa dècades i amb les quals va posant “el comptador a zero” (no recorda mai res de la seva vida anterior), i en Daniel, la seva ànima bessona, que és immortal.

La missió d’en Daniel és estar amb la Luce, guiar-la durant totes les seves vides i protegir-la d’uns àngels que tenen com a missió destruir-la, a ella i la seva maledicció, ja que l’amor que viu la parella va en contra de la natura d’aquests àngels. A través de viatges en el temps i en la seva pròpia història en vides anteriors, la Luce intentarà descobrir el perquè d’aquesta maledicció, i com poder escapar-ne.

La circumstància que canviarà el camí natural dels esdeveniments serà l’aparició d’en Cam, un àngel que aparentment està decidit a ajudar la Luce, fet que produirà un conflicte amb en Daniel… però per saber què passa amb aquests tres us haureu de llegir el llibre!

Després de temps i temps llegint novel·la romàntica pel Nosaltresllegim, crec que puc afirmar que la saga Fallen és un gran punt de partida per entrar en aquest gènere.

Share

Un pensament a “Passió

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.