Te deix, amor, la mar com a penyora

Títol: Te deix, amor, la mar com a penyora
Autor: Carme Riera
Editorial: labutxaca
Pàgines: 112
ISBN: 978-84-9930-273-7
Preu: 8,50€

Te deix, amor, el mar com a penyora de Carme Riera és un recull de contes i històries d’amor; alguns de molt curts, com ara d’una pàgina, i d’altres que arriben a la quinzena.

Hi ha escrits de tot tipus, tocant diversos pals i gèneres (el primer amor, el lesbianisme, etc.), i fins i tot n’hi ha hagut un que m’ha recordat lleugerament Edgar Allan Poe!

Aquesta reedició -és un llibre dels setanta- el que sí que demostra és que aquest recull d’històries ha envellit bé, segurament perquè moltes d’elles tenen un aire bastant atemporal, i perquè justament aquests setanta no són els protagonistes d’aquestes històries; com a màxim, són el rerefons d’algun d’aquests relats.

No és un tipus de llibre que agafi habitualment, perquè no sóc gaire donat al gènere romàntic, però és un títol perfecte per a aquells a qui els agradi aquesta temàtica. A més, el fet de que hagi sortit en edició de butxaca és ideal per els qui no es vulguin gastar gaire diners.

Share

Un pensament a “Te deix, amor, la mar com a penyora

  1. jorge

    tuve la ocasión de conocerla personalmente y debo decir que la Sña. Carme Riera me causó una gran impresión, como escritora y como persona. Espero tener la suerte de volver a coincidir con ella dentro de poco!! Gran lectura y mejor conversación. Una gran persona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.