Un creuer fora de sèrie

Títol: Un creuer fora de sèrie
Autor: Sílvia Soler
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 160
ISBN: 978-84-6641-350-3
Preu: 17,50€

La Montse s’ha cruspit en un tres i no res un llibre d’aquests que no es llegeixen… es viatgen! De fet, durant uns dies no la vam veure gaire perquè estava en Un creuer fora de sèrie amb la Sílvia Soler. Aquí teniu un resum de l’experiència:

Un creuer fora de sèrie és una novel·la que narra la història de l’Oriol i la Maria, que des d’un creuer de noces expliquen la seva… aventura?

El fet és que els protagonistes es casen però el mateix dia del casament ella es posa de part. Solució? La boda se celebra a l’hospital. A més, la Maria rep una herència de la seva tieta Antigua (sí, sí… la tieta es diu Antigua), però que ve amb unes condicions molt concretes: que la Maria estigui casada i que tingui una filla que acabi tenint el seu nom (una condició que es compleix perquè la nena que ha parit acaba dient-se així).

Amb el dineral que han rebut de la tieta l’Oriol i la Maria decideixen fer un creuer a bord de la Perla del Mediterráneo on hi conviden absolutament tota la família, una amiga (la Txari) i, a més, dos dels els “ex” de la Maria (i les corresponents parelles) i la “ex” de l’Oriol. A això, sumeu-li els fills de parelles anteriors, els fills dels “ex”, els germans, els sogres-pares, i l’àvia de la Maria: l’Estrellita (andalusa de Santa Coloma… “lo nuestro”!).

Per acabar-ho d’adobar, l’Oriol convida la cap de la tele on treballa però aquesta refusa anar-hi, i qui acaba anant al creuer és un treballador de la tele que té com a missió filmar absolutament tot el que vagi passant durant aquest viatge de somni (o d’insomni!).

A tot això li afegiu que la (primera) filla del nostre protagonista s’enamora d’un (com el descriu Sílvia Soler) “ric del cagar” i ja ho tindreu tot a punt per Un creuer fora de sèrie.

En aquest creuer viuran totes les aventures i desventures possibles i impossibles al més pur estil “Vacaciones en el mar”. ¿D’aquí el “fora de sèrie”?

És un llibre entretingut, molt fàcil de llegir, que m’ha agradat molt, i amb alguns capítols amb situacions delirants que malauradament recorden casos que tots hem pogut viure amb la família.

Us el recomano del tot. Sobretot perquè després de tornar a la feina, un llibre que et faci passar de parada a l’autobús perquè pots tornar a estar de vacances de nou, i a més, rient contínuament imaginant-te les situacions… és d’agrair! I molt!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “Un creuer fora de sèrie

  1. Montserrat Brau

    Montse, fa mesos vam comentar Una família fora de sèrie i també va tenir molt bona crítica aquí, o sigui que es veu que la Sílvia Soler gaudeix de molt bona acollida!! Gràcies per portar-nos la seva darrera novel·la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.