Una dona de fiar

Títol: Una dona de fiar
Autor: Robert Goolrick
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-2976-761-2
Preu: 18,00€

Una dona de fiar és una novel·la situada al Wisconsin d’inicis del segle XX i amb en Ralph i la Catherine com a protagonistes.

En Ralph és un home bastant infeliç i molt i molt ric que busca, a través d’un anunci al diari, una dona que no el faci sentir tan sol i desgraciat. Una dona amb qui pugui compartir la vida (i l’hivern!!) tranquil·lament, que sigui de confiança… en resum: una dona de fiar.

La Catherine li envia una foto i en Ralph acaba convençut que ella és l’escollida. Però com us podeu imaginar, la Catherine no és exactament el que sembla ser. És una dona amb un passat que en Ralph anirà descobrint a poc a poc…

Aquesta és una novel·la en la qual costa una mica d’entrar, però la història d’en Ralph és prou interessant com per fer voler avançar les pàgines. Una altra qüestió cabdal és la descripció de quines són les circumstàncies en les quals viuen els personatges, un Wisconsin eternament nevat del qual ningú no se’n pot escapar.

Aquesta història a l’Amèrica profunda als inicis del s.XX està explicada de forma molt acurada, i si a això hi sumem uns girs argumentals sorprenents i que atrapen el lector, tenim com a resultat una novel·la rodona. Francament, ha estat un plaer llegir-la.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “Una dona de fiar

  1. Montserrat Brau

    Laia, aquesta coberta l’he anat veient per tot arreu! em sembla que deu tenir bona venda perquè a totes les llibreries el tenen “a presidència”… A veure si altres lectors s’animen també a dir-nos què en pensen, però és veu molt “xulo”, eh?! Gràcies per ser una “nosaltres de fiar” amb els teus comentaris!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.