Vida i miracles d’Odell Kraus

La Silvia ens comenta Vida i miracles d’Odell Kraus, de Josep Pastells Mascort. Llegiu, llegiu…

Títol: Vida i miracles d’Odell Kraus
Autor: Josep Pastells Mascort
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 264
ISBN: 978-84-9787-683-4
PVP: 16.00€

El primer que em va agradar d’aquest llibre va ser el nom tan original que apareixia en el títol: Odell Kraus. De seguida que vaig començar-lo, vaig descobrir que aquesta originalitat també arribava als seus pares, Bertram i Erika Kraus. Tenien un caràcter tan discret que els seus veïns de Girona, província on s’havien instal·lat després de marxar d’Alemanya, especulaven dia i nit què passava a Can Mascort, la masia on vivien. De cara al públic era una parella molt oberta i compromesa amb la comunitat però mai deien ni una paraula de la seva vida íntima, ni tan sols ho van fer quan va néixer el seu fill.

Odell, un pèl-roig alt i gros, ens mostra al llarg de tota l’obra les seves peculiaritats i manies, els seus propòsits i les seves ferotges ganes de tastar totes les dones que li passen pel davant. Aquesta obsessió pel sexe és, probablement, el tema més recurrent del llibre i un ham per tots aquells als que us agradin les històries carregades d’erotisme.

Però la novel·la va més enllà i ens mostra secrets que havien restat ocults durant molt de temps, misteris que cremen, veritats que ho justifiquen tot. Aquests ingredients es barregen amb les dificultats amoroses, amb la vida de parella i formen un còctel atractiu i additiu. Així que… te’l deixaràs perdre?

Share

2 pensaments a “Vida i miracles d’Odell Kraus

  1. Montserrat Brau

    Ostres Sílvia, ara que vénen dies de fred, aquest serà un llibre ben acceptat 🙂
    Bromes a banda, gràcies per portar-nos una novetat, nova, nova, i amb premi! És la novel·la guanyadora del Premi Marian Vayreda 2010!

  2. Mònica Pons

    Ja me l’he llegit i, sense desvetllar res de l’argument, puc dir que he rigut moltíssim. També m’he entendrit i he tingut ganes de plorar, però sobretit he rigut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.