El circ de la nit, d’Erin Morgenstern

Títol: El circ de la nit
Autor: Erin Morgenstern
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 512
ISBN: 978-84-6641-457-9
Preu: 19,90€

Un circ que no avisa quan arriba o se’n va, però que quan torna sembla que mai hagi marxat. Tot envoltat per una sensació que et fa dubtar si el que veus, són trucs o és màgia real.

La multitud veu l’espectacle sense adonar-se del verdader rerefons, de lluita de poder entre dos mags, els millors il·lusionistes que han existit mai, entrenats per enfrontar-se, molt abans de que es coneguin.

Cadascú representa un pensament, dues maneres de viure la màgia totalment diferents. Qui en surti victoriós demostrarà quina és la millor.

Uns enfrontaments entre altres mags que van començar molt abans que naixessin. Ara els ha tocat el torn a ells seguir amb aquest joc macabre, sense poder abandonar.

Però amb el que no comptaven els seus mestres, els que els van escollir, és que creixeria entre ells un amor tan gran i apassionat que els portaria a un espiral d’emocions incontrolables, que farà perillar tot el que creuen, tot el que senten, i fins i tot les seves vides.

Assassinats, encanteris, il·lusions i tots els personatges del circ fan que aquesta història sigui perfecta per qui cregui en la màgia, en la fantasia i en un amor que pot perdurar per sempre.
.

Share

3 pensaments a “El circ de la nit, d’Erin Morgenstern

  1. Albert

    L’ambientació onírica de finals del XIX gairebé es pot respirar, no saps què és, però t’endinsa en un altre món. Entrar al circ és un viatge a territoris fantàstics i, malgrat tot, crec que els personatges estan prou ben construïts per transmetre les contradiccions que viuen. Molt recomanable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.