El dol del quetzal

Títol: El dol del quetzal
Autor: Pius Alibek
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-6641-468-5
Preu: 17,00€

L’atzar vol que els camins de Sargon i Citlali es creuin a l’estat mexicà de Chiapas.

Sargon es un iraquià que ha hagut de marxar del seu país a contracor fugint de la guerra. Quan comença el conflicte, ell és poc més que un nen que ha de recórrer a tots els tripijocs possibles per tal d’aconseguir ajuda i, sobretot, diners per poder fugir.

Després de trucar a moltes portes, passar llargues temporades en camps de refugiats i passar-les molt morades, Sargon va a parar a Madrid, a la pensió de la senyora Consuelo, que durant un temps li fa de mare procurant d’animar-lo i intentant que s’enyori el menys possible de casa.

Quan per fi posa rumb cap a Mèxic, la casualitat fa que conegui a la Citlali, una noia mexicana que arrossega una motxilla i una tristesa infinita.

Tant un com l’altre busquen desesperadament trobar-se a sí mateixos, però a vegades és tan difícil…

Nosaltres, El dol del quetzal de Pius Alibek és un petit llibre que es llegeix amb gran plaer i que amaga moments deliciosos.

Aquí teniu l’autor parlant-ne:

.

Share

Un pensament a “El dol del quetzal

  1. Montserrat Brau

    Tens raó que de vegades les relacions humanes són difícils… Gràcies a la lectura de vegades ens entenem millor a nosaltres mateixos així que és un plaer rebre aquest llibre entre nosaltres, Lia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.