Els Pets retratats

Títol: Els Pets retratats
Autor: Lluís Gavalda
Editorial: Columna
Col·lecció:
Pàgines: 175
ISBN: 978-84-6641-449-4
Preu: 24,50€

L’Anna, que és súperfan d’Els Pets, s’ha llegit (i mirat amb molta atenció!) Els Pets retratats del Lluís Gavalda i ens n’ha fet la ressenya. És d’aquells llibres que quan els obres… sonen bé i fan bona olor!

En aquest llibre podem veure l’evolució de la història d’Els Pets durant els seus vint-i-cinc anys d’història. És una mostra en forma de reportatge fotogràfic, acompanyat per petites explicacions fetes pel mateix Lluís Gavaldà, de diverses coses i moments del grup.

En primer lloc, les sessions de fotos que han patit durant tota la seva història com a grup, què els ha agradat més o menys, i on es pot veure molt fàcilment l’evolució d’aquests anys, i com s’han anat fent grans com a grup i persones.

En segon lloc, les peripècies que han aguantat en els diferents desplaçaments cap als concerts (i en aquest cas massa fotos dels diferents viatges que han fet a Mèxic).

A part, també hi trobem una mostra dels altres Pets que no són tan o gens coneguts per la majoria dels fans: Les llufes i col·laboradors musicals d’alguns concerts.

A Els Pets retratats també hi trobem què és el que passa darrera dels escenaris: com es preparen i què fan per passar els nervis d’abans d’un concert.

I finalment, i el que més ens agrada als fans, a part de conèixer tot el que fa possible que gaudim de cançons i espectacles que ens semblen irrepetibles, els concerts: fotos que ens porten records d’alguns dels concerts on hem pogut assistir. I amb una mica de sort, entre el públic, hi hem acabat sortint.

Un àlbum de fotos i records dels vint-i-cinc anys d’història d’un dels nostres grups preferits: Els Pets.

Aquí us en deixem el vídeo!

.

Share

2 pensaments a “Els Pets retratats

  1. Jordi Príncep

    Els Pets, un grup que han sabut evolucionar al llarg de la seva existència i que han aconseguit el més difícil que és mantenir-se entre un dels grups més escoltats, seguits i venedors de discos del panorama musical català. Des de ser una mena de banda de festa major a un grup de pop rock d’una alta qualitat. Visca Els Pets!!!

  2. Montserrat Brau

    Anna, moltes gràcies per parlar-nos dels autors del Bon dia, entre molts d’altres. Cito aquesta cançó perquè és una de les que a casa té més bona acollida… Jordi, totalment d’acord! Visca la música ben feta en català!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.