El guaridor, d’Antii Tuomainen

@Ed_Empuries @Grup62

A Hèlsinki. A escassos dies de Nadal. Grans pluges. Una població desesperada. I la lluita contra el canvi climàtic de rerefons. Persecucions. Assassinats. Investigacions policials i periodístiques. Desaparicions. Trucades perdudes. Missatges de veu al contestador. I suspens…

I un protagonista, en Tapani Lehtinen que busca a la Johanna, la seva dona, periodista de professió i que sembla ser que està investigant un cas perillós. En aquest procés de recerca, en Tapani descobreix aspectes del passat de la seva dona que la relacionen amb personatges tèrbols i sospitosos.

A mesura que avança la investigació de Tapani, els lectors anirem enllaçant certes informacions de les vides personals i professionals dels personatges i el perquè d’alguns dels seus comportaments. Així arribem al trepidant desenllaç de la trama, molt ben travada i escrita amb un estil intens i minimalista.

El publicista finlandès Antii Tuomainen va guanyar, amb El Guaridor, el premi Clue de 2007 a la millor novel·la negra finlandesa.

Autor: Antii Tuomainen
Títol: El Guaridor
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 224
ISBN: 978-84-9787-810-4
Preu: 15.90€

Share

Un pensament a “El guaridor, d’Antii Tuomainen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.