#elfinalperfecte és una idea magnífica per Sant Jordi 2012

Nosaltres, l’altre dia vaig rebre un comunicat de Grup62 que deia això:

#elfinalperfecte

Grup62 et convida a ser escriptor per Sant Jordi

Un joc viral perquè via Twitter es proposi la darrera frase d’un text

T’atreviries a posar l’última frase a un relat de Pere Calders? Aquest és el repte que Grup62 et proposa aquest Sant Jordi.

A partir d’un breu conte inacabat, Grup62 posa en marxa un concurs via twitter en què cal proposar #elfinalperfecte a partir d’un text que diferents autors llegeixen en un vídeo viral penjat a YouTube, i on n’obvien el final. Aquest Sant Jordi tothom pot ser escriptor (però només amb 140 caràcters).

El text escollit pertany a un relat de Pere Calders:

Un dia, només per provar què passava, amb un esperit arrauxat d’aventura,  vaig travessar un carrer amb el semàfor en vermell. No ho aconsellaria pas a ningú! No tan sols em van atropellar dos vehicles alhora, sinó que vaig haver d’aguantar uns insults d’aquells que deixen tota la família en entredit. Ara, amb la lliçó apresa…

Per participar-hi, cal entrar a www.elfinalperfecte.cat i enviar la proposta per al final d’aquest relat a través de Twitter emprant el hashtag #elfinalperfecte (la proposta ha de ser enviada en un sol tweet). El microsite www.elfinalperfecte.cat publicarà tots els tweets que incloguin el hashtag #elfinalperfecte.

El jurat, format pels autors, votarà per atorgar tres categories de premis:

1r premi: nou iPad

2n premi: un any de lectura de Grup62

3r premi: un lot de llibres de Grup62

El 20 d’abril es comunicaran els guanyadors en els canals oficials de Facebook i Twitter de Grup62, i també mitjançant les webs www.grup62.cat i www.elfinalperfecte.cat. El lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril, a l’Espai 62, a la Terrassa de l’Hotel Condes de Barcelona, a les 13:30 hores.

I la qüestió és que vaig pensar: “Ràpid, que això ho haurem d’explicar al Nosaltresllegim…” Tot seguit, una veu interior em va dir “Però què fas, bleda? Si ho anuncies al bloc ja semblarà que hi estàs al darrere i no hi podràs participar!”. Així doncs, he guardat aquest email a la carpeta més oculta del correu, però em crema i no puc viure. Somio amb en Calders repetint-me “No podràs tenir #elfinalperfecte si amagues aquest concurs”. Quan baixo al túnel del metro veig un drac escopint llengües de foc que brama “Si vols un bon Sant Jordi, necessito #elfinalperfecte”. No puc més!
Ja està, ja he fet la feina i ens ho he explicat! Ara em queda buscar un bon pseudònim per participar i que no es noti que sóc jo… perquè us prometo que no hi he tingut res a veure, amb això d’#elfinalperfecte… fins ara!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.