Geronimo Stilton ens parla d’El llibre i la rosa

Títol: El llibre i la rosa
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Geronimo Stilton
Pàgines: 48
ISBN: 978-84-9932-762-4
Preu: 8,95€

Nosaltres, tenim avui de nou un convidat d’honor: Geronimo Stilton. És el segon cop que ve i, igual que va passar en l’anterior comentari, ho fa per adreçar-se especialment als nens i nenes que llegeixen aquest bloc… Ens fa molta alegria que ara i adés tingui a bé fer-nos una visita, especialment si tenim en compte que aquests dies va ben atrafegat!

Hola rosegolectors del Nosaltresllegim!

Heu estat mai encaterinats? Encara més. Heu estat mai encaterinadíssims? Ai, molt em temo que jo sí!! De fet, he estat encaterinat de 6è grau, que és aquell en què ja has perdut fins i tot la més mínima esperança…

Bé, doncs, aquest estat febril és el que dóna lloc a la meva aventura que aquests dies omple les llibreries de Catalunya (i les floristeries de Girona també, si no estic mal informat!): El llibre i la rosa. Si encara no l’heu llegit, us encoratjo a fer-ho ràpidament, perquè mai abans no havia escrit un llibre que passés a Catalunya i em penso que això us farà gràcia, oi?

Bé, us confesso que ho va haver un moment que a mi no me’n va fer gens, de gràcia. Just quan un ratoenxaneta em va fer caure d’un castell que va fer llenya i vaig perdre el coneixement i… Escarritx! Ja començo a xerrar massa i al final la història perdrà el misteri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si voleu, aquest cap de setmana estaré signant a Mon Llibre, així que podeu venir, jugar amb els animadors una estona, saludar Tea Stilton, que també ve i després… després llegir, llegir i llegir fins que sentiu que les lletres O semblin formatges de bola!!

Per cert, ens veiem al meu bloc, nosaltres!

Paraula d’Stilton, Geronimo Stilton

Share

3 pensaments a “Geronimo Stilton ens parla d’El llibre i la rosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.