Headhunters, Jo Nesbø

@Ed_Proa @Grup62

Guauuuuu, quina virguería de novel·la!!!!

Amb el Headhunters de Jo Nesbø sí que he fet diana! Menys mal! De tant en tant també mola trobar-te una joia entre tanta quincalla, oi?

En Roger Brown és un paio amb sort: és guapo, va impecablement vestit, té bona presència i millors maneres i es guanya bastant bé la vida fent de caçatalents.

Malgrat rebre unes comissions molt ben remunerades per la feina que fa, no en té ni per començar. La seva vida, la seva dona i el seu entorn li reclamen constantment una cartera més sanejada, i perquè no falti de res, idea una estratègia que en principi li funciona de conya, fins que un dia… plaf!! Li peta directament als morros.

En més d’un capítol, m’ha fet pensar en la mítica American Phsyco del Bret Easton Ellis, el protagonista de la qual és un terrible assassí vestit d´Armani…

Feu-me cas i llegiu-lo. De veritat que teniu l’èxit assegurat.

Títol: Headhunters
Autor: Jo Nesbø
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent-rúst
Pàgines: 248
ISBN: 978-84-7588-299-4
Preu: 18,00€

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

4 pensaments a “Headhunters, Jo Nesbø

  1. Rosa Mimó

    He llegit tots els llibres d’en Jo Nesbo, fins i tot els que encara no s’han ublicat en català pero sí en anglès, i m’han encantat tots, enganxen de tal manera que no els pots deixar….

  2. Miqueldeps

    El llibre no me’l he llegit, però la pel.lícula la vaig veura ahir i em va semblar electritzant! Molt violenta, amb un grau molt alt d’humor negre i cinisme, tot un encert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.