L’assassí de la corbata, de Marie-Aude Murail

@llibresjoves @Grup62

Hola Nosaltres! Després de llegir aquest llibre estic plantejant-me molt seriosament passar-me d’una vegada a la literatura juvenil “intel·ligent” per deixar una mica de banda la literatura per adults “poc espavilada”. Ja m’enteneu, oi?

El cas és que L’assassí de la corbata, de Marie-Aude Murail, està de conya siguis jove o no tan jove. Distreu, enganxa el lector i fa pensar. Què més es pot demanar?

L’assassí de la corbata portava temps en silenci, amagat, esperant el seu moment… i el fet que dues nenes posin en circulació una antiga foto de família a través d’Internet fa que se li activin els instints i que surti de la seva letargia.

La Ruth, la nostra protagonista, haurà de posar en marxa tot el seu instint, i sobretot el seu gran amor per la germana petita, la Bethsabée, per tal d’evitar que la sang arribi al riu.

La veritat és que fins al final jo he tingut tres o quatre candidats com a possibles assassins… A veure si vosaltres descobriu abans que jo qui és la mala bèstia!

Ah! I alerta amb les corbates! Que poden fer molt de mal, eh?!

Títol: L’assassí de la corbata
Autor: Marie-Aude Murail
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Vostok
Pàgines: 364
ISBN: 978-84-9932-859-1
Preu: 16,50€

Share

5 pensaments a “L’assassí de la corbata, de Marie-Aude Murail

  1. Montserrat Brau

    Lia, l’altre dia vaig anar a la llibreria i vaig veure que aquest títol estava entre els més venuts de juvenil aquest estiu… Ja veig perquè! Moltes gràcies per fer-nos-en cinc cèntims… i una corbata!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.