Una nit, un somni, de Gemma Lienas

@Labutxaca @Grup62

Qui més qui menys, tots i totes nosaltres, alguna vegada hem dubtat de la nostre parella, oi que sí? Doncs l’Olga i la Mari Loli de cop s’adonen que els seus marits no són els de sempre, que potser s’arreglen més, que tenen cara de babau i que quelcom en ells està canviant. Són imaginacions seves o realment l’Albert i en Manolo els estan fent el salt?

El món de la Mari Loli, una caixera de supermercat, és totalment diferent del de l’Olga, una biòloga d’èxit. Tot i així, les dues comparteixen aquest mateix sentiment de sentir-se enganyades per les seves parelles sentimentals. La Mari Loli, de trenta-set anys, somia amb ser ballarina i tenir un home atent al seu costat, mentre que l’Olga, de quaranta-vuit, somia amb un desconegut a qui en principi no pot posar cara, però que fa que els seus somnis s’humitegin amb regularitat. Entre elles dues i les seves respectives amigues, les històries es van entrellaçant: primer la vida de l’Olga, després els maldecaps de la Mari Loli, i així successivament, deixant-te de cop amb l’intriga de saber què haurà passat.

Una nit, un somni és una novel·la que parla de dones, però no de forma exclusiva. És una novel·la on el dia a dia de dues persones qualsevol podria assemblar-se massa a la nostra pròpia vida. La Gemma Lienas traça una història des del punt de vista de dues dones que alberguen por i ràbia al seu interior vers la infidelitat, però que alhora juguen amb ella i amb l’ interès que els desperta. Construeix així, una novel·la que fàcilment podria traslladar-se a la gran pantalla, doncs els personatges són tan reals i se’t fan tan coneguts com si ja formessin part de la teva pròpia vida.

Si el que voleu és una novel·la fresca, que us entretingui durant aquest estiu i que a més a més, tingui un final inesperat, no ho dubteu i aneu llegint el primer capítol per anar fent boca! Feu-ho aquí. I com que segurament us convencerà i el que voldreu és comprar-lo en ebook, ho podeu fer aquí.

Títol: Una nit, un somni
Autor: Gemma Lienas
Editorial: Labutxaca
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 640
ISBN: 978-84-92549-34-4
Preu: 14,96€

Share

3 pensaments a “Una nit, un somni, de Gemma Lienas

  1. Elisabeth Turu

    L’estiu és una mala època per prendre decisions d’aquesta mena… més val esperar al setembre, com amb el cole!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.