Al Nosaltresllegim tenim dues missions: la de l’oblit de la Maria Dueñas i la de regalar llibres als nostres lectors!

@ColumnaEdicions @Grup62

Ho heu llegit bé, Nosaltres!

Des d’avui posem en marxa un nou concurs al Nosaltresllegim i el nostre objectiu és regalar 5 llibres signats per la Maria Dueñas del seu nou llibre, La missió de l’oblit, publicat per Columna.

L’autora d’El temps entre costures ens acosta, aquest cop, la vida i peripècies d’una professora d’universitat que fuig dels “intríngulis” d’aquesta adorable (i a vegades ofegant) institució per anar a investigar les missions espanyoles que van anar a cristianitzar l’actual Califòrnia nord-americana.

La protagonista, Blanca Perea, agafa el relleu d’un estudiós de la matèria… i heus aquí les dues preguntes que heu de respondre correctament per poder aconseguir un d’aquests 5 exemplars signats per Maria Dueñas:

Com es diu aquest estudiós de la matèria de qui hem parlat, i quin és l’hispanista que protagonitza la tesi doctoral del “noi” de la novel·la, Daniel Carter?

Ens heu de contestar aquestes dues preguntes en un comentari d’aquest post i heu de saber que el concurs estarà en marxa des d’avui fins dilluns que ve, 25 de febrer.

El resultat de qui s’emporta el premi el decidirà Columna i Nosaltres ens posarem en contacte amb els guanyadors.

I per anar fent boca, per si no coneixeu de què va, o voleu conèixer una mica més de què va aquesta Missió de l’oblit de la María Dueñas, aquí teniu la sinopsi i el text de contraportada del llibre:

Una història lluminosa entre els anys cinquanta i finals del segle XX que es mou per Espanya i Califòrnia desplegant intrigues imprevistes, amors entrecreuats i personatges carregats de passió i humanitat.

“Però ell se’m va avançar. De manera insospitada i desconcertant, aquell americà d’aspecte atlètic i gairebé juvenil malgrat la seva maduresa consolidada, que, pel seu aspecte, poca cosa semblava compartir amb els meus col·legues d’aules i ofici, que mantenia la meva mà en la seva mentre em mirava amb els seus ulls clars, va arrencar en la meva pròpia llengua i, amb un castellà rotund, em va deixar descol·locada.

—La Rebecca ja m’ha parlat de la teva presència a Santa Cecilia, estimada Blanca, de la teva missió de rescat del llegat del nostre vell professor. Ja tenia ganes de conèixer-te, perquè en aquests remots paratges no abunden les dames boniques de règia estirp espanyola.

No vaig poder evitar posar-me a riure. Per la gràcia que tenia aquella paròdia d’una escena galant passada de moda. Per la calidesa amagada rere la seva espontaneïtat. Pel reconfort que vaig sentir, després d’aquelles setmanes fosques de reclusió, en sentir un accent tan proper i impecable en algú tan allunyat del meu univers”.

Té bona pinta, oi? Nosaltres estem convençuts que aquesta Missió de l’oblit agradarà tant com El temps entre costures.

Què? Us hi animeu?

Esperem les vostres respostes!

Share

20 pensaments a “Al Nosaltresllegim tenim dues missions: la de l’oblit de la Maria Dueñas i la de regalar llibres als nostres lectors!

 1. Noèlia

  Blanca Perea agafa el relleu de l’hispanista exiliat Andrés Fontana, mentre que Daniel Carter s’encarrega d’investigar la vida d’un altre escriptor exiliat, Ramón J. Sender, figura que estudia per a la seua tesi doctoral.

  Gràcies per fer tots aquests concursos! 🙂

 2. Quadern de mots

  No he llegit res de la Maria Dueñas, espero tenir sort en el concurs.

  L’estudiós és el professor de literatura española Andrés Fontana, i la tesi doctoral és sobre Ramón J. Sender.

  Novament, gràcies pel concurs.

  Sort a tots!

 3. Bea

  Oh! M’encantaria guanyar aquest concurs! Vaig llegir “El temps entre costures” i em va encantar i “La missió de l’oblit” l’he demanat a la biblioteca i estic en llista d’espera (la 14!, hauré d’esperar força).
  Les respostes són: la Blanca Perea segueix el relleu d’Andrés Fontana i el Daniel Carter escriu una tesi sobre Ramon J. Senser.
  Moltes gràcies i a veure si hi ha sort.

 4. Eva

  Hola!! bondia,he estat investigant i crec que la cosa va així;La protagonista la Blanca Perea fa una catalogació del llegat d´Andreu Fontana i el seu colega americà el Daniel Carter fa una tesis doctoral sobre el novelista Ramón J. Sender.Uff!!..tans noms no sé si encertaré.De totes maneres gràcies per mantindrem cada dia a l´aguait de les vostres sorpreses.

 5. Glòria

  Hola llegidors!

  Interessant la pregunta i moooolt hàbil per fer-nos investigar prou com per agafar-li MÉS ganes a la novel·la. Gràcies! I ara, les respostes:

  L´estudiós en matèria de missions catòliques a Califòrnia és Andrés Fontana i l´hispanista de la tesi de Daniel Carter és Ramón J. Sender.

  Espero tenir sort!

  Glòria

 6. mireia

  ep!
  a mi també em va deixar molt bon “sabor de boca” “El temps entre costures”; a veure si hi ha sort aquesta vegada!!:
  l’estudiós en matéria de missions és l’Andrés Fontana i l’hispanista que protagonitza la teis doctoral d’en Daniel Carter és en Ramón J. Sender,
  qui hi hagi sort!

  Mireia

 7. Maria

  La protagonista, Blanca Perea, agafa el relleu de l’estudiós Andrés Fontana i en Ramon J.Sender protagonitza la tesi doctoral del Daniel Carter.

  A veure si hi ha sort!!

  Moltes gràcies pel concurs!

 8. Ana

  Hola!

  L’estudiós és Andrés Fontana i la tesi és sobre Ramón J. Sender.

  Gràcies per poder participar al concurs i sort a tothom!!!

 9. Belén

  La Blanca Perea agafa el relleu d’Andreu Fontana. I el Daniel Carter escriu la seva tesi sobre Ramon J. Sender.

  Moltes gràcies pel concurs i sort a tothom!

 10. olguetes

  A veure si tinc sort 🙂
  Gran escriptora la Maria Dueñas!

  L’estudiós de la matèria és Andrés Fontana, i l’hispanista que protagonitza la tesi doctoral és Ramon J. Sender.

 11. Ada

  Bona tarda,

  Gràcies per aquest nou concurs.

  El nom de l’estudiós és Andrés Fontana i la seva tesi sobre Ramón J. Sender.

  Aviam si tinc sort! 🙂

 12. admin

  Nosaltres!!
  Tanquem comentaris!

  Quan tinguem els guanyadors ens posarem en contacte amb ells!

  Moltes gràcies a tots per participar i molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.