Cirurgies perfectes cors imperfectes. Nits de guàrdia 2, de Paula Roc

@Fanbooks_ @Grup62

Després de l’èxit de la primera entrega de la saga Nits de guàrdia, l’escriptora barcelonina Paula Roc ha publicat la seva continuació: Cirugies perfectes cors imperfectes.

La novel·la reprèn les històries dels metges i infermeres de la primera entrega com la Magda, el Roi, el Jan i la Mai, acompanyats d’una jove pacient: l’Irati. En aquesta segona entrega apareixen dos nous metges: el Robert i la Júlia. Casualment, el primer és l’exparella de la Magda i la Júlia és l’ex del Jan. L’acció té lloc just després de les vacances de Nadal.

En aquesta novel·la el camp mèdic té més presència ja que algunes escenes tenen lloc al quiròfan o mentre els metges visiten els pacients a les habitacions.

L’escriptora manté l’estil de la primera novel·la i ens torna a fer molt partíceps de les diferents històries, i a diferència de la primera entrega, els personatges van adquirint un cert creixement, tant personalment com professionalment.

Amb aquest llibre de la Paula Roc gaudireu d’una bona novel·la. I si us agraden les sèries ambientades als hospitals, Nits de guardia 2 serà una lectura que us apassionarà!

Aquí teniu el primer capítol en pdf d’aquesta segona part de la sèrie Nits de Guàrdia de la Paula Roc

Títol: Cirurgies perfectes, cors imperfectes. Nits de guàrdia 2
Autor: Paula Roc
Editorial: Fanbooks
Col·lecció: FORA COL. FANBOOKS
Pàgines: 260
ISBN: 978-84-15745-13-6
Preu: 16,95€

Share

Un pensament a “Cirurgies perfectes cors imperfectes. Nits de guàrdia 2, de Paula Roc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.