Concursos Nosaltresllegim: els llibres i els torrons, a labutxaca!

Hola a tots, Nosaltres!

Amb els amics de labutxaca hem preparat un concurs nadalenc d’aquells que deixen el tió garratibat! Perquè li prenem la feina! Llegiu, llegiu…

El segell de butxaca del Grup 62 ha fet una selecció especial de diversos títols del seu catàleg perquè pugueu quedar bé amb un bon llibre. Sabeu aquelles edicions de tapa dura tan xules que fan? Doncs són aquestes! I qui són els protagonistes de la selecció? Apunteu: Carlos Ruiz Zafón, David Safier, Martí Gironell, Katie Jacobs, Dan Brown, Javier Sierra, i Marc Levy. No està gens malament, oi? Si seguiu els links al nom de l’autor, hi trobareu els llibres. Aquí teniu els títols d’aquests grans autors.

Banner Nadal

I què volem de Nosaltres per participar i com ho farem això? És molt senzill!

En primer lloc, us heu de registrar a la web del Grup62 seguint aquest enllaç amb el mateix mail que feu servir quan comenteu al Nosaltres i després ens heu de contestar la següent pregunta als comentaris d’aquest post:

En un sopar de Nadal que reunís aquests autors, quin tipus de torró portaria cada escriptor?

Els torrons poden ser ficticis! La Jacobs portaria un torró de punt de creu? El Dan Brown, un de bestseller mundial? Què hi dieu?

 

I el premi? Qui ens faci la selecció dels torrons literaris més ocurrents d’aquest sopar entre autors, s’emportarà la col·lecció sencera!

 

I si trobeu que no n’hi ha prou, tenim un extra molt important! Si li feu un follow al twitter de @labutxaca podreu triar, a més, un dels llibres de la col·lecció que el segell dedica a Paul Auster. En aquest link els trobareu tots, per si necessiteu acabar de decidir-vos.

 

Registreu-vos a can 62, feu la vostra proposta dels 7 torrons literaris corresponents a cada autor als comentaris i recordeu: el més ocurrent s’ho emporta tot! I si feu el follow, podreu escollir un Auster!

Qui vol llibres de labutxaca per Nadal? Voleu deixar el tió garratibat de bons llibres? Esperem les vostres propostes literariotorronils!

Share

11 pensaments a “Concursos Nosaltresllegim: els llibres i els torrons, a labutxaca!

 1. admin

  Sonia! Recorda que si vols optar a aquest munt de llibres que regalarem has de fer proposta de quins torrons portaria cada autor! El Zafón, turró de… El Levy, turró de… El Gironell, turró de…, etc.
  Vinga! Que volem regalar aquesta gran selecció de labutxaca! I no oblidis registrar-te a la web del Grup62!

 2. Eulàlia

  La Kathleen Margaret Jacobs, portaria un torró fet per ella mateixa (DIY) d’ovella xisqueta del Pirineu, el Marc Levy un torró somiat amb xuxes, el Dan Brown, un de marca blanca peró embolicat amb un paper molt car, el Javier Sierra el portaria d’ sfumatto, el Marí Gironell, de ratafia, el David Safier, d’espècies amb crocant de formiga i el Carles Ruiz zafón, un d’Oreo ( pels colors…)

 3. Bea

  A veure si m’inspiro i faig una selecció original i així guanyo, que m’encanta aquest lot!

  El Carlos Ruiz Zafón portaria un torró … Ai, no sé, aquest és el més difícil, no se m’acut res!
  El David Safier un ben original que encara no estigui inventat: potser torró de tomàquet confitat. La Katie Jacobs portaria un torró de punt, està clar. El Martí Gironell, un d’aquells que té pinta que tota la vida s’han fet, el de massapà, que no en tinc ni idea però a mi em sona que el massapà fa molts segles que volta… El Javier Sierra portaria un clàssic, el de xixona. El Marc Levy està clar que portaria un de xocolata, que és el que m’agrada menjar llegint les seves novel·les estirada al sofà amb una manteta. I el Dan Brown no en portaria cap, perquè no en té ni idea de què és això del torró.
  I el Carlos Ruiz Zafón continuava sense saber quin portaria, o sigui que he anat a la seva pàgina web a veure si m’inspirava i veig que el seu plat preferit és “mango cheesecake”, o sigui que serà un torró d’aquests tan elaborats i moderns que fan algunes cases i que serà de mango i formatge.
  Apa, ja ho tinc. A veure si hi ha sort.
  Gràcies!

 4. Elisabeth

  En Carlos Ruíz Zafón en portaria un de xocolata amb licor per degustar amb un bon cafè; en David Safier en portaria un de vent, perquè el karma no es veu! En Martí Gironell en portaria un de coco, anís i records; en Javier Sierra, sense cap mena de dubte, en portaria un de llana per degustar-lo al costat de la llar de foc; en Dan Brown un em(pedra)t per no tenir rival! En Marc Levy segur que trobaria la manera de portar un torró de sospirs, perquè la seva novel·la et deixa sense alè; i finalment, la Kathleen Margaret Jacobs, en portaria un de pastetes de té, perquè el seu llibre em recorda a una tarda amb amigues.

 5. elfitu

  El Ruiz Zafon torró de bunyols de vent amb ombra
  Safier torró de llet merengada
  Martí Gironell torró de pa d’àngels amb vi de missa
  K.M. Jacobs torró de cabdells de Tudela
  Dan Brown torró de crema cremada a l’infern
  Javier Sierra torró de pasta de full de cartes anònimes
  Marc Levy torró de mel amb una ombra de xocolata robada

  Bones festes i bon profit!

 6. Ada

  Aquesta vegada sí que li hem de posar imaginació!!! Aviam la meva proposta:

  Carlos Ruiz Zafón portaria un d’original, d’aquells que tenen un gust diferent per dintre: poder xocolata farcit de licor de…. poma!

  David Safier el de xixona. Martí Gironell un de la nostra terra, crema cremada. Katie Jacobs el d’Alacant. Dan Brown de xocolta i atmelles (també amb sorpresa per dintre). Javier Sierra de coco i Marc Levy el de tota la vida de massapà amb fruites!!

  Em sembla que quedarem tots ben farts de tants torrons!! 🙂

  Bones Festes i gràcies pel concurs!!!!

 7. Noèlia

  Dan Brown portaria un torró misteriós, de caramel i ametles, i dins d’una d’aquestes ametles, és clar, hi hauria una pista per trobar el símbol perdut.
  David Safier ens sorprendria amb un torró una mica místic, d’amber, a veure si ens dóna sort i el karma no se’ns torna en contra!
  Carlos Ruíz Zafón n’agafaria un d’Alacant, però aneu amb compte! Ha amagat la clau de l’ànima dins i no volem perdre cap dent!
  Martí Gironell un de vi negre amb aroma d’encens.
  Katie Jacobs un de mitja, però no la de fer punt de creu, sinó de mitja lluna amb estels daurats.
  Marc Levy en portava un d’ombres, però un lladre li l’ha robat pel camí!
  Javier Sierra tancaria la selecció de torrons amb un de cartes de paper de seda amb un sabor tan secret, que fins i tot tastant-lo no sabem a què sap!

  Bon Nadal!

 8. Sergi

  Dan Brown torró a la Sal de l’infern
  Javier Sierra torró Dur de pelar
  K.M. Jacobs torró de Pinya Colada merengada
  Marc Levy torró de Marc de Cava el llibre
  Martí Gironell torró de Guirlache mediaval local
  Ruiz Zafon torró a la Sal “Bitter” a l’ombra
  Safier torró de Soufflé Dur Cruixent sotisficat

 9. Silvia

  En Dan Brown portaría un torró de foscor, misteri i olor a carrer desert. En Javier Sierra ens delectaria amb un torró dels durs però amb gust d’un bon vi negre del penedés. Pel que fa a K.M. Jacobs en portaría un de canyella, perquè és dolça com els seus llibres. En Marc Levy, sense cap mena de dubte, segur que porta un torró invisible, perquè de ben segur que algú li haurà pispat! En Martí Gironell torró de cirereta amb licor. El nostre Carlos Ruiz Zafón, portaría un torró de 4 gats. I en Safier en portaría un amb gust a alegría.

  Espero que us agradin els torrons!! 🙂

 10. Francina

  Espero que trobeu la meva proposta ben original, i pugui guanyar el lot de llibres! 🙂

  Carlos Ruiz Zafón portaria un torró de llibres oblidats amb aroma de Barcelona. A més, ens portaria una petita mostra de la seva col·lecció de dracs per amenitzar la vetllada.
  David Safier ens oferiria un torró de xocolata i somriures. L’ànima de la festa sense cap mena de dubte!
  Dan Brown portaria un torró de fum amb coberta de caramel. Lamentablement ens hauria de deixar ben aviat per anar a rodar un anunci per incloure’l en el seu proper llibre.
  Katie Jacobs ens sorprendria amb un torró d’auró (canadenc, és clar!) amb essència de divendres. Ja ha demanat si pot venir amb les amigues, i és clar, cadascuna portaria un torró diferent.
  Marc Levy vindria amb un de xixona cobert amb cartes impossibles. Sort del licor d’ànima per animar-lo una mica, perquè el pobret començaria la vetllada essent el més eixut de tots.
  Martí Gironell un de traginer contra la fam amb un pont d’ametlla dolça de Besalú.
  Javier Sierra finalment un d’enigmes d’ou amb jeroglífics, i mentre disfruta del seu torró i dels altres continuaria escrivint els tres llibres en els que treballa actualment.

  Bones festes!

  Ah! Si per un casual tingués la sort que escollissiu la meva selecció, tot i que visc a Vancouver, algún amic els passaria a buscar i ens els faria arribar 🙂

Els comentaris estan tancats.