El guerrer adormit, de David Martí

elguerreradormit

@Ed_62 @Grup62

Molts de nosaltres potser no tenim la vida que havíem imaginat de petits, quan somiar era gairebé obligatori. Tenim una feina, una parella a qui estimem i fins i tot amics amb qui passem moments realment agradables. Però què passa quan tens tot això però no estàs del tot a gust amb aquesta vida? Doncs que el malestar que sents per tot plegat t’impedeix adonar-te de qui ets i què és el que realment vols viure.

Una cosa així és el que li passa a l’Edward, el protagonista d’El guerrer adormit del David Martí. Acaben d’ascendir-lo a la feina, viu en un apartament de San Francisco amb la dona de la seva vida i pot gaudir de totes les comoditats i capritxos que vulgui perquè el seu sou li permet poder fer-ho. Però malgrat tot, el seu cap li comença a fer mòbing i s’adona que el que viu no està fet per ell. Tot el que semblava ser una gran vida de cop es converteix en el pitjor infern que podia arribar a imaginar. Les circumstancies faran, però, que en el seu camí es creuin just en el moment precís les persones adequades.

En David Martí ens porta aquesta novel·la carregada de valors que faran que pensis en el teu dia a dia i que facis una visió retrospectiva del que has viscut fins aquest moment. Canviar i fer una cosa que no coneixem ens fa por perquè significa haver de sortir de la nostra zona de confort… però realment paga la pena seguir fent allò que no ens agrada? Penseu-hi. I mentrestant, llegiu-lo. Perquè tots podem ser els protagonistes d’aquesta novel·la!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: El guerrer adormit
Autor: David Martí
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 376
ISBN: 978-84-297-7146-6
Preu: 16€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.