Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia, de Geronimo Stilton

vuiteviatgealregnedelafantasia

@llibresjoves @Grup62

La Gisela ens va demanar el Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia, de Geronimo Stilton, per poder saber què llegeix la seva neboda. Aquí teniu el seu diagnòstic!

Escarritx!, que diria aquell… Déu n’hi doret amb el Geronimo Stilton! Tinc una neboda que està molt i molt enamorada d’aquest ratolí. Ella s’autoanomena rosegadora, per considerar-se’n fan! Ara, a més, pot gaudir dels dibuixos animats que fan al Súper3 i ja ho té tot complet… tot? Tot no! Fins que no va tenir el Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia es va convertir en una murga d’aquelles que acaben sent adorables: “Tietaaaa!! Vull el Geronimooooo!!”. I què has de fer? Doncs jo, com a mínim, quan des del Nosaltresllegim me’l van passar per ressenyar-lo i després passar-li a ella, el primer que vaig fer va ser intentar descobrir què li troba. I ho he descobert.

Realment, els llibres de Geronimo Stilton són ben diferents dels llibres infantils que jo llegia de petita. I és per un munt de coses que entenc que poden agradar a les criatures. En primer lloc, l’heroi no és tan heroi com ho eren altres protagonistes que jo havia llegit. De fet, es diu a sí mateix que és un “cagacalces” i això no és gaire habitual entre els herois actuals, oi? Us imagineu en Lobezno dels X-Men dient que és un cagacalces? Oi que no?

Però anem al tema del ratolí protagonista i director de l’Eco del Rosegador, el diari més important de Ratalona. En aquest Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia, un llibre que en Geronimo només pot escriure si somia i entra en aquest regne de fantasia, la seva missió serà ajudar a la seva estimada Reina Flordiana de la Flor, la reina de les fades que viu a Castellcristall (que al llibre fa olor de “perfum de fada”!) i intentar aconseguir que el rellotge que fa anar el temps al regne de la fantasia, torni al seu estat natural. És per culpa d’aquest rellotge que sembla haver-se tornat boig que Flordiana s’ha tornat vella de cop! En Geronimo i companyia aniran a buscar el Mag Cronomètricus, pare de Flordiana i únic individu capaç d’arreglar el rellotge del temps del Regne de la Fantasia, el Marcatemps Cronofantàstic… però les coses no seran gaire fàcils pel nostre heroi. No us explico res més perquè no us vull aixafar la guitarra!

La veritat, amb aquest llibre jo entrava al món de Geronimo Stilton (a moments, Geronímia Rataquítica!) amb una mica de recel, però després de passejar-me per aquest món de fantasia… què voleu que us digui? La meva neboda està en bones mans!

Si sou pares o tiets i no us heu estrenat amb Geronimo Stilton i tota la colla, aquesta és la vostra oportunitat. I si ja el coneixeu, ja sabeu que aquest ratolí és de bona pasta (amb formatge parmesà!).

Una pasta, un formatge i uns llibres deliciosos!

Títol: Vuitè Viatge al Regne de la Fantasia
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: GERONIMO STILTON
Pàgines: 386
ISBN: 978-84-15790-96-9
Preu: 19,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.