El petit lladre d’ombres, de Marc Levy

elpetitlladredombreslabutxaca

@labutxaca @Grup62

El petit lladre d’ombres és, sense cap mena de dubte, un llibre màgic. És d’aquells llibres que quan comences a llegir potser et fa mandra i penses que realment et costarà acabar-lo. Però és màgic, tal i com he dit, i el que realment passa és que després d’unes quantes pàgines comences a créixer amb el protagonista, un petit lladre d’ombres que busca la felicitat dels altres sense trobar la seva.

El llibre ens explica com creix aquest lladre d’ombres i com la vida posa al seu camí personatges com en Luc, un dels millors amics que ningú pugui tenir, la Sophie, la dona que busca ser estimada o fins i tot la Cléa, una d’aquelles persones que recordes de per vida.

En Marc Levy domina a la perfecció l’art d’emocionar el lector. Barreja moments entranyables amb situacions que t’arrenquen un inevitable somriure mentre passes les pàgines de la seva novel·la.

En la meva humil opinió, crec que aquest llibre està escrit perquè pensis que tot allò que puguis fer avui no ho has de deixar per demà, però alhora, i per molt que sembli contradictori, que tot allò que no has aconseguit fer fins ara, ho pots fer sempre que vulguis, sempre i quan ho desitgis de debò.

Aquestes festes si vols quedar bé, tens un regal perfecte que pots fer (i sense voler-ho m’ha sortit un rodolí!). A més, aquesta edició de labutxaca és fantàstica si aquest és el vostre objectiu!

Títol: El petit lladre d’ombres
Autor: Marc Levy
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB NADAL
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-9930-767-1
Preu: 12,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.