Els anys perduts, de Mary Higgins Clark

@Ed_62 @Grup62

Se’m fa estrany no llegir als diaris que ja s’està fent una pel·lícula de l’última novel·la de la “Queen of suspense” Mary Higgins Clark, Els anys perduts.

Perquè he pensat sovint, llegint-la, en la possible traducció en imatges de la trama de la novel·la. M’he imaginat els personatges, la Mariah, la Kathleen, la Lilly, el Richard, el Charles, el Greg, l’Alvirah …; la casa, els necessaris flash-backs per ensenyar-te el crim i les vicissituds de l’antic i valuós pergamí que sembla ser la causa de l’assassinat del prestigiós acadèmic Jonathan Lyons; m’he imaginat els seguiments i persecucions pel metro i els carrers de Nova York, el clímax i … el desenllaç que lògicament no diré.

La novel·la està escrita de forma àgil amb capítols molt curts, com acostuma a fer l’autora, i amb astúcia i molt d’ofici et va portant pel laberint de personatges i situacions, fent-te pensar i dubtar sobre els possibles culpables i sense descobrir les cartes fins a les últimes pàgines.

És una novel·la de suspens, entretinguda, amb tensió creixent i que agradarà als amants del gènere. No us la perdeu!

Títol: Els anys perduts
Autor: Mary Higgins Clark
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-2977-001-8
Preu: 21,90€

Share

Un pensament a “Els anys perduts, de Mary Higgins Clark

  1. Montserrat Brau

    Fita, a mi em va passar això que descrius quan vaig llegir L’hipnotista i, mira, ja el tenim aquí! L’adaptació de Headhunters també va ser molt bona. A veure si tinguéssim sort amb aquesta autora, bibliòfils i cinèfils!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.