Els fantasmes de Dalí, de Xavier Gual

@ColumnaEdicions @Grup62

Els amants i detractors de la figura de Dalí s’ho passaran pipa llegint aquest thriller psicològic de Xavier Gual.

Dalí està en hores baixes, més mort que viu, envoltat d’infermeres i de guàrdies de seguretat. Només li queden records, paranoies i el fantasma de la Gala que, de tant en tant, apareix per tornar-lo encara mes paranoic, si és que això és possible.

En un d’aquest estats de semiinconsciència rep una estranya visita. Al principi tracta l’home de mala manera i amb el mateix menyspreu i crueltat amb què tracta tothom, però mica en mica el desconegut és capaç de despertar la seva curiositat amb una notícia bomba: Dalí tenia un germà que, per mes inri, també es deia Salvador.

Segons la història oficial aquest germà va morir de molt petit per culpa d’una malaltia, però la que li explica l’home misteriós n’és una altra de ben diferent.

La història va enredant-se i aclarint-se poc a poc, passant pel paisatges mítics de l’artista. Figueres, Púbol, Cadaqués, Port-Lligat i la Gala són part fonamental d’aquesta novel·la original i sorprenent.

Títol: Els fantasmes de Dalí
Autor: Xavier Gual
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-6641-682-5
Preu: 19€

Share

Un pensament a “Els fantasmes de Dalí, de Xavier Gual

  1. Montserrat Brau

    Aquest llibre el vaig estar veient l’altre dia a la secció de Novetats d’una llibreria que freqüento i vaig pensar “fa patxoca!”. Després d’aquest comentari, Lia, encara me’n fa més!
    Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.