Em prenyades, de Bea Cabezas

@ColumnaEdicions @Grup62

Si la nova novel·la de la Bea Cabezas em produeix el mateix efecte que l’anterior, La ciutat vertical, ja em puc anar preparant… I és que després de llegir la primera no només em vaig enamorar de Nova York sinó que vaig agafar un avió i em vaig plantar al vell mig de Times Square, enamorant-me de Manhattan. Ara però, ens porta quelcom ben diferent: Em prenyades. Una novel·la fresca, divertida i que crea addicció. Ens parla d’embarassos simples, dobles i d’altres que a vegades es fan més complicats, però també de les qui seran les protagonistes de la novel·la:  les embarassades i el periple del que suposa conviure durant 9 mesos amb una vida al teu ventre mentre el teu cos pateix tot mena de canvis que, sovint, no acabes d’entendre.

Escrita en clau d’humor però capaç d’emocionar, l’autora ens presenta la Laura, la Rita, la Sílvia i l’Emma, quatre embarassades i uns mons aptes per a qualsevol públic. La Laura ja en té dos, una setmana sí, una setmana no. L’Emma és arquitecte i per fi, just ara que està embarassada, li arriba l’oportunitat laboral de la seva vida. La Sílvia ja té experiència, però aquestes coses a vegades poden diferir una mica del que ja s’ha viscut. I finalment, la Rita, que als seus 40 anys decideix que ja n’hi ha prou d’esperar.

Totes quatre tenen una història per explicar i estic segura que Nosaltres gaudireu d’allò més amb el seu viatge. Rieu i emocioneu-vos amb elles.  La nova novel·la de la Bea Cabezas no us deixarà indiferents!

Títol: Em prenyades
Autor: Bea Cabezas
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 224
ISBN: 978-84-6641-648-1
Preu: 18,95€

Share

4 pensaments a “Em prenyades, de Bea Cabezas

  1. Montserrat Brau

    Eli, les coincidències han fet que aquesta novel·la hagi aparegut al nosaltres l’endemà del Dan Brown, que parla precisament del problema de la superpoblació… he vist la foto de coberta i no he pogut deixar de pensar-ho. En qualsevol cas, celebrem l’aparició d’aquest em-prenyades en el bloc, perquè fa molt bona pinta. Gràcies

  2. Elisabeth Turu

    Jajaja Cèsar… al dir simple em refereixo a esperar un nadó i que el part sigui bufar i fer ampolles. Així que no Montse, no em referia a això… però ja podria ser!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.