Inferno, de Dan Brown

@Ed_Empuries @Grup62

En Marcel s’ha llegit Inferno, de Dan Brown, i ens el ressenya per a tots Nosaltres!

He d’admetre que aquest és el meu primer Dan Brown. Fins ara només m’havia creuat amb ell -si se’n pot dir així- a les pel·lícules d’El codi da vinci i d’Àngels i dimonis i em va semblar que els arguments eren trepidants. Doncs amb Inferno, déu n’hi doret!

Tenint en compte que tota l’acció del llibre passa en un periode de temps de, amb prou feines, un parell de dies… té el seu què, perquè ha estat (si fa o no fa) l’estona que he trigat en devorar aquest llibre. L’únic que m’ha impedit trigar aquest parell de dies en llegir aquesta novel·la protagonitzada per Robert Langdon ha estat la curiositat, però no només la de saber què passava al capítol següent.

Com bé explicava en Kim al seu post del Nosaltresllegim, aquest llibre es llegeix amb una enciclopèdia al costat! És fascinant agafar el punt de llibre, deixar-lo on ets en aquell moment, en aquells jardins Bóboli, i anar al Google per veure la pinta que tenen! I qui diu els jardins Bóboli diu els quadres de Boticelli o els passadissos entre els palaus dels Mèdici!

Com ja deveu saber, el llibre situa el conegut professor de simbologia de Harvard en un hospital de Florència amb la memòria una mica perjudicada. Amb la doctora Sienna Brooks aniran amunt i avall, fugint d’uns misteriosos perseguidors a través de la ciutat de Florència, Venècia i una altra que no us explicaré per no aixafar-vos la guitarra final. Tot amb dos fils conductors: La Divina Comèdia de Dante i l’amenaça d’un atac biològic mundial per acabar amb la superpoblació. Alerta, que això no és poca cosa!

Aquest estiu, si no teniu diners per viatjar a Itàlia de vacances, no ho dubteu: feu-ho de la mà de l’Inferno de Dan Brown. No us en penedireu!

Aquí teniu el primer capítol en pdf, la pàgina oficial del llibre i el booktràiler.

Títol: Inferno
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 640
ISBN: 978-84-9787-862-3
Preu: 22,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.