Inferno, de Dan Brown

@Ed_Empuries @Grup62

Ho ha tornat a fer. Sí, és veritat: fa temps que vaig dir que ja en tenia prou de Dan Brown, però, ho ha tornat a fer!! Que si un et diu que està bé, que si l’altre et diu que és distret, que si el de més enllà diu que és millor que els altres… En fi, no hi ha excusa que valgui: m’he llegit l’Inferno d’en Dan Brown! Ja està dit!

Bé, ara toca dir la veritat, oi? Jo crec que el professor Robert Langdon cada cop s’assembla més a l’Indiana Jones. Li passen unes coses que déu ni dó. Òbviament va sempre acompanyat d’una noia maca, llesta intrèpida i amb molts recursos.

Aquest cop i gràcies o per culpa dels seus coneixements de la Divina Comèdia de Dante, el professor Langdon es troba en un merder de dimensions americanes.

Aquest cop l’empaita gairebé tothom, ja no sap de qui es pot fiar i de qui no, i fins i tot arriba a desconfiar de la seva companya d’aventures!
I tot aixó per culpa d’un científic tan eminent com trastocat que es de l’opinió que al món som massa gent i que s’imposa una neteja rapideta per poder estar més amples. Olé!

Fent honor a la veritat, s’ha de dir que en Brown, entre persecucions i fugides purament cinematogràfiques, ens porta de la mà per Florencia i Venècia -i una tercera ciutat que no us diré- i trobo que ho fa d’una manera prou instructiva! De tot se n’aprèn, oi?

És un llibre que es llegeix sense esforç. Si les pretensions són distrure el lector i fer-li passar una estona divertida, ho acconsegueiex amb molt d’èxit!

Aquí teniu el primer capítol en pdf, la pàgina oficial del llibre i el booktràiler.

Títol: Inferno
Autor: Dan Brown
Editorial: Empúries
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 640
ISBN: 978-84-9787-862-3
Preu: 22,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.