La llista dels meus desitjos, de Grégoire Delacourt

@Ed_62 @Grup62

La Montse s’ha llegit La llista dels meus desitjos, de Grégoire Delacourt, i ens el ressenya per a tots Nosaltres.

Quan vaig rebre aquest llibre em vaig trobar amb una narració que explicava una cosa que m’era familiar. No em queda gaire per jubilar-me -més del que jo voldria!- però ja he començat a fer la llista dels meus desitjos un cop deixi de treballar i m’hagi de llevar a les 7 del matí per anar a la feina, encara que el que en realitat em passi és que em llevaré a les 7 del matí perquè el meu despertador vital així m’ho manarà. Si ja em passa els caps de setmana, n’estic segura de què passarà d’aquí a no gaire!

El llibre de Grégoire Délacourt, com bé va explicar la Mariela, explica la història d’una Jo (Jocelyne), que està casada amb un Jo (Jocelyn), i a qui li toca la loteria. A partir d’aquí, i des de la seva botiga de vetes i fils, la nostra protagonista començarà a fer una llista de totes les coses que vol fer ara que es pot oblidar dels diners.

He de confessar que aquest llibre ha sofert allò que ens passa a tots a vegades, que és que el comences a llegir, te n’oblides un moment, es queda a la tauleta de nit i… i després, afortunadament, el reprens. Això sí: quan l’he tornat a agafar me l’he ventilat en un tres i no res! De fet, en un matí de piscina!

La lectura atrapa, el llibre és curtet i m’ha agradat especialment, no només el caràcter i l’actitud de la Jocelyn davant del canvi de vida, sinó també les seves amigues de la perruqueria: dues bessones bastant divertides.

He llegit els comentaris del post de la Mariela i, què voleu que us digui, jo no crec que tingui un final tràgic. Però per saber si esteu d’acord amb mi us haureu de llegir el llibre!

La veritat: no us diré que és el vostre llibre de l’estiu perquè, sincerament, us el cruspireu en un cap de setmana!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Aquí teniu el booktràiler del llibre:

Títol: La llista dels meus desitjos
Autor: Grégoire Delacourt
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El balancí
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-2977-096-4
Preu: 14,90€

Share

Un pensament a “La llista dels meus desitjos, de Grégoire Delacourt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.