La química de les relacions, de Ferran Ramon-Cortés

@Ed_Portic @Grup62

Les relacions entre les persones, ja siguin personals o professionals, no sempre són fàcils. Sovint apareixen conflictes que semblen difícils de resoldre però que en realitat només requereixen una mica d’empatia i capacitat de comunicació per a poder-los resoldre.

En Ferran Ramon-Cortés ens porta una pràctica guia per poder entendre millor el funcionament de les relacions: La química de les relacions. L’art de construir vincles personals. En aquest llibre ens explica que moltes de les coses que fem o diem tenen una influència directa en la relació amb l’altre i, depenent de com, afegeixen plom al cantó dolent de la balança o afegeixen or al cantó bo d’aquesta.

En les relacions no només s’ha de tenir en compte allò que fem o diem, sinó que també cal pensar que l’altre pot no rebre-ho amb la mateixa intenció amb la qual nosaltres ho oferim, de manera que això pot desequilibrar la balança cap a un cantó o un altre i, per tant, provocar un desequilibri que pot esdevenir perillós si aquesta inclinació és cap al costat negatiu.

Amb clars exemples reals sobre situacions que provoquen el moviment d’aquesta balança, l’autor ens ofereix un ventall complet sobre com podem decantar la balança cap el cantó positiu.

“Compartir els sentiments amb els altres és un acte de valor, i si aquests sentiments són positius constitueixen una considerable aportació positiva a la balança emocional”

Títol: La química de les relacions
Autor: Ferran Ramon-Cortés
Editorial: Pòrtic
Col·lecció: Atrium
Pàgines: 152
ISBN: 978-84-9809-238-7
Preu: 15€

Share

Un pensament a “La química de les relacions, de Ferran Ramon-Cortés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.