La sortida del laberint, de Miquel Puig

@Ed_62 @Grup62

L’Anna se’ns estrena al Nosaltresllegim amb el llibre La sortida del laberint, de Miquel Puig. Aquí teniu la seva ressenya:

Fa uns dies va caure a les meves mans La sortida del laberint de Miquel Puig. Un llibre d’economia per a no experts en la matèria. A través de tres capítols molt ben estructurats, l’autor es proposa explicar-nos, a través de les xifres, la situació econòmica actual intentant desmuntar els mites populars que ell considera falsos. I allò que pot semblar pantanós, es torna amè per la pedagogia amb el que ho presenta.

Amb un estil directe i planer, aconsegueix que aprenem a entendre fàcilment gràfics de dades econòmiques, els que personalment sempre m’han semblat excessivament críptics; i que interioritzem fàcilment conceptes científics que d’una altra manera continuarien en la nebulosa on es trobaven abans de llegir l’assaig.

Amb “La sortida de la crisi” copsem un punt de vista diferent sobre la crisi. Una manera d’analitzar-la que posa l’èmfasi en allò més proper, fugint intencionadament de les grans anàlisis macroeconòmiques que ens col·lapsen la comprensió.

Miquel Puig ens convida a conèixer les diverses realitats socials i polítiques de Catalunya i Espanya a través de l’economia; permetent-nos, per exemple, poder aportar idees fresques sobre la crisi en la que estem immersos, en les converses de cafès amb les nostres amistats.

Sempre és bo trobar llibres que expliquin les coses complicades de manera entenedora! Gràcies, Anna!

Títol: La sortida del laberint
Autor: Miquel Puig
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l’abast
Pàgines: 256
ISBN: 978-84-297-7156-5
Preu: 19,50€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.