La Victòria ja és una de Nosaltres!!

Donem la benvinguda a la Victòria Motger, metgessa i àvida lectora! Fins fa quatre dies ens ha fet ressenyes de novel·la! I si avui estrena firma és perquè devora i devora llibres. Val la pena que sigui una més de Nosaltres! Aquí teniu la seva carta de presentació:

Jo era molt petita quan va començar a editar-se el Cavall Fort. Doncs va ser sortir el primer número, i m’hi van subscriure! Els meus pares ja van veure molt d’hora que la meva passió per llegir -o fer-ho veure- era molt gran quan anàvem amb el tren del Tibidabo i els feia cantar-me els noms de les estacions, per poder-me’ls aprendre i després fer veure que els llegia. Déu n’hi dó, oi?

Més endavant ja va ser tot una altra cosa! Jo no seria la mateixa sense la sèrie de Los cinco… però em sembla que no estic sola en aquest sentit. A l’institut i a la carrera sempre vaig ser molt bona estudiant però no em vaig perdre entre vademècums i altres llibres de la meva especialitat mèdica -obstetrícia i ginecologia-: sempre vaig poder tenir temps per llegir. Sempre vaig trobar un racó per fer-ho. De fet vaig dubtar si dedicar-me a la psiquiatria perquè abans de començar Medicina ja m’havia cruspit tota l’obra de Freud! I alternant-ho amb multitud de novel·les!

Espero poder compartir moltes lectures amb tots Nosaltres i que gaudiu tant de la lectura com jo!

Benvinguda i bones lectures, Victòria!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.