M’ocuparé de tu, de Samantha Hayes

@labutxaca @Grup62

Si hi ha un adjectiu que pot definir M’ocuparé de tu, la novel·la que ens porta la Samantha Hayes, és trepidant. Aquesta nova reina del thriller psicològic anglès reuneix en una mateixa historia el misteri, l’emoció i un final apoteòsic que us deixarà amb la boca ben oberta.

La Claudia té el marit que sempre ha desitjat un bon treball, la casa dels seus somnis i el que per ella és el més important: estar embarassada. Té una família perfecta a qui li cal una mainadera perquè cuidi dels dos fills que ja tenen i la criatura que ha d’arribar.

La Zoe té 30 anys, un currículum impecable com a mainadera i tota la il·lusió del món per realitzar aquesta feina. La Claudia però, no les té totes quan descobreix que darrera d’aquesta mainadera s’amaga quelcom més fosc que no acaba d’esbrinar. És a partir d’aquest instant que decideix tafanejar una mica entre les seves coses i el que troba no li agrada gens. A partir d’aquest instant s’apodera de la Claudia una intensa angoixa.

Nosaltres, si sou tan fans dels thrillers psicològics com jo, no ho dubteu: aquesta novel·la és per nosaltres. A mi, que no m’esperava gran cosa del final, m’ha deixat ben bocabadada. Tota una sorpresa que fa que les seves 493 pàgines se’t facin curtes!

Títol: M’ocuparé de tu
Autor: Samantha Hayes
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB
Pàgines: 493
ISBN: 978-84-9930-727-5
Preu: 9,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.