No t’amago res, de Sylvia Day

@ColumnaEdicions @Grup62

És el primer llibre que llegeixo d’aquesta darrera fornada d’autores que s’han proposat fermament fer embogir les fèmines i els seus companys.

No t’amago res, de Sylvia Day, va d’una parella -no se sap quin dels dos és més ric, més guapo i més ben plantat (com no podia ser d’altra manera)- que es passa gran part de l’estona practicant un sexe desenfrenat.

Curiosament, tots dos arrosseguen un passat traumàtic que els fa ser com són però que no fa minvar gens ni mica la seva passió.

Què voleu que us digui… De moment ja he quedat servida, però trobo que la trista realitat funciona de manera bastant diferent. Jo, per exemple, no vaig mai a la feina amb limusina, amb la qual cosa ja m’estic perdent unes fantasies i una sèrie de contorsionismes que déu n’hi doret! És evident que això d’anar a pencar a peu m’està fent perdre la sal de la vida. En fi, paciència.

Ara bé, de cara a l’estiu pot ser un bon llibre de capçalera, bàsicament perquè les migdiades després de la paella i la sangria (qui tiri de vodka i caviar…) no siguin només per dormir i prou.

Alegria! Que són quatre dies i la meitat hi ha núvols!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: No t’amago res
Autor: Sylvia Day
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 448
ISBN: 978-84-6641-580-4
Preu: 17,90€

Share

Un pensament a “No t’amago res, de Sylvia Day

  1. Montserrat Brau

    Lia, si anar a peu ja és anticlímax, el metro ni te l’explico! M’has fet riure i, com a lectora i primera comentarista al nosaltres d’aquest títol, subscric tot el que dius… ara, que enganxa més que un ganxo (que no un clau) sí, eh? 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.