Tres nits, d’Austin Wright

@Ed_Proa @Grup62

Sentiments tan bàsics com ara la venjança els hem sentit tots, però de ben segur que aquest sentiment és inimaginable per algú com en Tony. Ell i la seva família són els protagonistes del manuscrit que l’Edward envia a la seva exdona, la Susan Morrow, una dona que actualment té tres fills i està feliçment casada amb un important cirurgià.

Austin Wright ens presenta doncs, un llibre dins d’un llibre. Tres nits amaga Bèsties nocturnes, la història d’en Tony, un professor de matemàtiques que veurà com la seva vida fa un gir de 180º en ser assaltat de nit en una carretera mentre viatja amb la seva dona i la seva filla. La seva rutina però, segueix inalterable fins que el sentiment de venjança es fa massa gran al seu interior com per no fer-li més cas.

La Susan llegirà el manuscrit amb por. Una por injustificada que només farà que tornin els records d’una vida al costat de l’Edward. Aquest sentiment traspassa les pàgines del llibre i arriba al lector. És per això que estic segura que aquest llibre us despertarà sentiments diferents a mesura que l’aneu llegint… perquè és inevitable posar-se a la pell dels protagonistes!

Ja ho sabeu nosaltres, si el que voleu és una lectura trepidant que us emocioni, no ho dubteu: llegiu Tres nits!

Títol: Tres nits
Autor: Austin Wright
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 400
ISBN: 978-84-7588-301-4
Preu: 18,00€

Share

Un pensament a “Tres nits, d’Austin Wright

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.