Bridget Jones. Boja per ell, de Helen Fielding

bridgetjonesbojaperell

@Ed_62 @Grup62

L’Eli s’ha llegit el llibre de la Helen Fielding, Bridget Jones. Boja per ell, i ens el ressenya per a tots Nosaltres.

Fa 17 anys vam conèixer la Bridget Jones, una dona soltera de trenta i escaig que ens va deixar llegir el seu diari. Amors, desamors, feina, embolics… una dona que podria ser qualssevol de nosaltres: un divertit desastre.

A falta d’un mes perquè es publiqués l’esperadíssima tercera novel·la de la Bridget Jones, llegeixo una piulada de The Guardian anunciant la mort del Mark Darcy. Com? Què? Quina classe de broma és això? Vaig entrar en xoc. A poc a poc vaig anar canalitzant la notícia. Sí, totes adoràvem el Mark Darcy, totes volíem un final feliç per a la Bridget, però realment volem llegir la meravellosa vida de la Bridget Jones? És clar que no! Volíem més Bridget, la de sempre, més embolics, i tornar a pensar que no ets l’única que fa tal cosa o tal altra.

Han passat 14 anys de l’última vegada que ens va fer riure i han canviat algunes coses. La Bridget és vídua i té dos fills, el Billy i la Mabel. Ha estat molt de temps lamentant-se i és hora de fer un canvi: ha de perdre pes, fer un canvi d’imatge i ha de tornar a relacionar-se amb homes, i quins homes! El xicot de la Bridget, en Roxster, té 29 anys i ella en té 51! Començant amb el dilema de si portar-lo o no a la festa d’aniversari de la seva amiga Talitha, que en fa 60 el mateix dia que ell en fa 30, la Bridget ens deixa endinsar-nos, un altre cop, en el seu diari per explicar-nos com ha arribat fins a aquí.

La mateixa essència però amb criatures, alguna desavinença amb les mares de l’escola, problemes per programar tots els aparells electrònics que té a casa (que no són pocs!), peluixos i polls. Una barreja explosiva que ens farà oblidar la petita presència de la mare de la Bridget i del Daniel Cleaver i l’absència del Mark Darcy.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Bridget Jones. Boja per ell
Autor: Helen Fielding
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 488
ISBN: 978-84-297-7159-6
Preu: 19,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.