No està escrit a les estrelles, de John Green

noestaescritalesestrelleslabutxaca

@labutxaca @Grup62

La Míriam se’ns estrena amb un llibre que va ressenyar ja fa un temps la Lia aquí, al Nosaltresllegim. Es tracta de No està escrit a les estrelles, de John Green. A veure què ens explica!

Quan vaig tenir el llibre a les meves mans i vaig donar un cop d’ull a la sinopsi, vaig pensar allò de “un altre llibre-drama sobre la pitjor malaltia que existeix, el cáncer, i a més amb adolescents en plan polseres vermelles”. O sigui, de plorera fàcil…

El vaig començar amb certa recança però a mesura que em vaig endinsar en el relat, la història em va atrapar fins al punt aquell que no vols que el llibre s’acabi, allargant l’últim capítol perquè… vols saber-ne més!

A partir del grup de suport, la Hazel i l’Augustus comencen una entranyable relació, amb historia d’amor inclosa, cadascun en la seva realitat, afrontant la seva versió de la malaltia.

La Hazel, molt pesimista i conscient, fa un canvi brutal que fa que sigui molt fàcil empatitzar amb ella a mesura que avança el llibre. L’Augustus, en la meva opinió, és un personatge perfecte. Vaig quedar totalment enamorada d’ell. Per la seva personalitat, pel seu modus operandi… Perfecte!

Gràcies a un llibre anomenat Una Aflició Imperial i els favors del Càncer aconseguiran un viatge que mai oblidaran, que faran que la malaltia quedi en un segon pla.

Novel·la apasionant i molt recomanable. Fets ràpids, redacció fàcil i, alhora, frases que et fan pensar i valorar la forma com vivim sense jutjar-la.

Gràcies pel teu escrit, Míriam! Esperem més lectures i més ressenyes! Nosaltres llegim!

Títol: No està escrit a les estrelles
Autor: John Green
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB CAMPANYES
Pàgines: 306
ISBN: 978-84-9930-800-5
Preu: 6,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.