Maleït karma, de David Safier

maleitcarmalabutxaca

@labutxaca @Grup62

La Judit se’ns estrena al Nosaltresllegim amb el Maleït karma, de David Safier. Benvinguda!

David Safier és el berlinès autor d’aquest llibre. Fa poc li van fer una entrevista i va confessar que, per a ell, escriure és una necessitat. Jo confesso que per a mi, llegir-lo també ho ha estat. La història que ens presenta a Maleït Karma és d’aquelles que enganxen des d’un bon principi. La protagonista, la Kim Lange és una cara coneguda del món de la televisió i es troba en el millor moment de la seva carrera professional. Tot just després de recollir el premi a millor presentadora de programa informatiu, és aixafada per les restes d’una estació espacial russa. I és aquí quan la Kim, lluny de morir i anar al Nirvana, es reencarna.

Reencarnar-se en un o altre ésser viu depèn simplement del bon Karma acumulat en la vida actual. Per tant, la Kim ha d’intentar acumular-ne el màxim per arribar al seu objectiu: tornar a ser al costat de la seva família. Però haurà de començar des de baix de tot de l’escala, com a formiga, ja que com a Kim Lange no es va estar de res quan es tractava de passar-li la mà per la cara a qui fos per tal d’aconseguir el que ella volia.

Una història enginyosa amb uns personatges entranyables, uns diàlegs brillants i girs narratius d’allò més divertits que ens fa replantejar, sense dramatismes, quines són les prioritats reals i els valors que marquen les nostres vides.

Aconseguirà la Kim tornar a formar part de la seva família? Si voleu saber si les segones oportunitats existeixen i com cal aconseguir-les, no deixeu de llegir Maleït Karma. Si més no, el riure el teniu garantit!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Maleït karma
Autor: David Safier
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB NADAL
Pàgines: 322
ISBN: 978-84-9930-746-6
Preu: 12,95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.