Demana’m el que vulguis, de Megan Maxwell

@labutxaca @Grup62

Atenció Nosaltres, perquè si el que voleu és passar una estona interessant d’aquelles en què acabes més vermell que un pebrot i amb les hormones revolucionades… no us podeu perdre Demana’m el que vulguis, de Megan Maxwell!

A l’estil de la ja coneguda saga Grey, aquesta autora ens porta el primer dels tres llibres que tenen com a protagonista la Judith i l’Eric. Ell és un alt directiu i empresari alemany establert a Madrid i ella és una de les treballadores de la seva empresa. Els seus destins es creuen i tots dos cauen en una espiral de desig, passió i turment que els portarà a viure situacions inesperades.

La Judith no es pot arribar a imaginar qui és en realitat l’home hermètic de qui s’ha enamorat i quina historia amaga al seu darrera. I quan ho descobreix s’obre davant d’ella un món d’erotisme i jocs sexuals que desconeixia.

D’altra banda, l’Eric amaga una historia familiar que el turmenta i un problema personal que amaga a la Judith, que es veurà involucrada en histories surrealistes amb persones relacionades amb ell i que acabaran marcant el seu destí.

La Megan Maxwell confecciona amb elegància una novel·la eròtica que ha acabat sent un fenomen editorial seguit per milers de lectors i ens deixa amb la incògnita de saber quins camins seguiran els protagonistes. Perquè heu de saber que el final només us provocarà una reacció: anar corrents a buscar la segona entrega de la trilogia!

En un món on els diners ho poden tot, les fantasies més obscures es poden fer realitat.

Títol: Demana’m el que vulguis
Autor: Megan Maxwell
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB Premium
Pàgines: 528
ISBN: 978-84-9930-771-8
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.