Demana’m el que vulguis, ara i sempre, de Megan Maxwell

demanamelquevulguisaraisempre

@labutxaca @Grup62

Després de Marxar a Jerez i trobar un treball de cambrera, la Judith no s’espera que el seu Iceman (l’Eric) aniria tan lluny a buscar-la, però així és. Tot i les baralles i l’orgull que ambdós comparteixen, l’Eric li professa un amor incondicional.

Després de molt discutir, finalment marxen a Munich, on la Jud coneixerà a tota la família del seu noi i sabrà una mica més d’ell. En aquesta etapa apareix en Flynn, el fill de la germana de l’Eric que va morir en un accident i que el va deixar a càrrec del seu germà, fent que el caràcter d’aquest fos encara més protector.

En aquesta segona entrega de la trilogia de la  també hi trobareu sexe, sexe i més sexe. Sexe que a vegades no és apte per als més conservadors. Tot i així, per ser justos, he de dir que, tot i que és el tema central de la trilogia, en aquesta segona novel·la hi destaca molt més que això, ja que entren valors com la família, el compromís o la complicitat que hi pot haver en una relació.

No us diré més sobre el final d’aquest Demana’m el que vulguis, ara i sempre, perquè és digne de llegir. Jo m’esperava un final més previsible, però al final els enrenous amb les ex i els caràcters forts dels personatges és el que tenen: et deixen bocabadada a poques pàgines d’acabar el llibre.

Títol: Demana’m el que vulguis, ara i sempre
Autor: Megan Maxwell
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB Premium
Pàgines: 496
ISBN: 978-84-9930-769-5
Preu: 14,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.