Diari d’una penjada 5. Ueee! Una crac del periodisme, de Rachel Renée Russel

diaridunapenjada5

@llibresjoves @Grup62

Al Nosaltres estrenem col·laboradora! I té pinta d’acabar amb firma ferma i habitual! Es diu Laia, té 11 anys i avui ens ressenya Diari d’una penjada 5. Ueee! Una crac del periodisme, de :

Aquest llibre és el sisè de la col·lecció Diari d’una penjada, i per això si no t’has llegit el altres no l’entendràs tan bé. A mi aquest llibre m’ha agradat molt per l’argument, que va d’una nena que va a secundària i les coses que li passen. La protagonista es diu Nikki Maxwell i les seves amigues es diuen Chloe i Zoey. També hi ha una persona que li té força mania a la Nikki i que es diu Mackenzie. I tampoc no hi falta el noi que agrada a la Nikki, que es diu Brandon.

Acabada la presentació de personatges ja podem començar:

La Nikki està amb les seves amigues a la festa de cap d’any i decideixen anar a fer-li una broma a la Mackenzie. Van a casa seva i li omplen tots els arbres amb paper de vàter, i quan estan acabant senten un soroll, veuen una figura que baixa cap al pati, i s’amaguen darrere d’uns matolls. Llavors descobreixen que aquella figura és… la Mackenzie!

La Mackenzie es pensa que allò dels arbres ho ha fet un admirador secret i per això, quan tornen a l‘escola, va dient a tothom què li ha passat. Mentrestant, a casa de la Nikki arriba una invitació per anar a la festa del Brandon, el noi que li agrada, i com que a la festa no hi és com a convidada la Mackenzie, aquesta li diu a la Nikki que si no li diu al Brandon que la convidi a la festa posarà al diari de l’escola que li van omplir la casa d’ous i de paper de vàter, i que per això l’expulsaran de l’escola, a ella i a les seves amigues.

És llavors quan la Nikki es decideix apuntar al diari (per controlar tot el que fa la Mackenzie) i li donen el càrrec de la Doctora Setciències. Els alumnes li pregunten un munt de coses i ella els ha de respondre donant-los consells.

Així van passant els dies fins la festa del Brandon, entre escriure cartes i altres petits problemes que ja descobrireu amb el llibre. La Mackenzie anirà a la festa del Brandon? La Nikki i les seves amigues marxaran de l’escola? Tot això i molt més ho descobrireu si llegiu aquest llibre!

Prenem nota! Benvinguda al Nosaltres, Laia, i moltes gràcies per la teva ressenya!

Títol: Diari d’una penjada 5. Ueee! Una crac del periodisme
Autor: Rachel Renée Russel
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Diari d’una penjada
Pàgines: 400
ISBN: 978-84-9057-001-2
Preu: 15€

Share

Un pensament a “Diari d’una penjada 5. Ueee! Una crac del periodisme, de Rachel Renée Russel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.