Diari del Greg 7. El tercer en discòrdia, de Jeff Kinney

diaridelgreg7

@llibresjoves @Grup62

En Lucas és un dels nostres lectors més joves -té 10 anys i és molt espavilat- i s’ha llegit el Diari del Greg 7. El tercer en discòrdia, de . Si vols una ressenya d’un llibre per gent de 10 anys, qui millor que un noi de 10 anys perquè te l’expliqui?

El Diari del Greg 7. El tercer en discòrdia no és el primer Diari del Greg que em llegeixo. M’havia llegit el primer, el segon, el tercer i el quart -que me’ls havien deixat els meus amics de l’escola- i ja llavors m’havien agradat perquè sempre vaig trobar moments en què em feien gràcia. Heu de saber que en Greg és un noi que no és gaire -com en diuen els grans- “popular” i que el deixen en ridícul força sovint, però també heu de saber que també es posa en ridícul ell mateix amb molta facilitat.

Sempre està fent plans per lligar amb algú… però no li surt gaire bé! S’acaba posant en ridícul amb massa facilitat, pobre.

Aquest Diari del Greg va d’aquest “tercer en discòrdia” perquè en aquest llibre el que trobarem és en Greg intentant convèncer un munt de noies perquè siguin la seva parella pel ball de Sant Valentí. El problema és que les parelles li van “caient” i li van fallant una rera l’altra. Acaba anant acompanyat o es queda sol com un mussol? No us ho diré! No tindria gràcia! 🙂

El llibre m’ha agradat molt i ara he tingut l’oportunitat de rescatar el sisè Diari del Greg, en què es troba atrapat en la neu… però això ja us ho explicaré un altre dia!

Si us he de ser sincer, no sé si és que el llibre és millor que els altres que m’havia llegit o és que l’he agafat en un bon moment, però aquesta setena entrega ha estat la que més m’ha agradat!

Lucas, moltes gràcies pel teu consell! Esperem notícies de les teves futures lectures per fer-nos-les ben nostres!

Títol: Diari del Greg 7. El tercer en discòrdia
Autor: Jeff Kinney
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: DG
Pàgines: 224
ISBN: 978-84-15853-22-0
Preu: 9.95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.