La deriva dels continents, de Gerard Guix

laderivadelscontinents

@labutxaca @Grup62

En el nostre dia a dia realitzem coses de manera individual que no estan necessàriament relacionades amb el que fan altres persones a l’altra punta del món, però com algú va dir una vegada “el simple aleteig d’una papallona pot canviar el món”.

A La deriva dels continents del  es barregen personatges que semblen tenir poc en comú però que en realitat parteixen d’un mateix punt: la seva vida, actualment, no és la que volen. Una paralítica a punt de morir, un hipocondríac envoltat del seu silenci, un homosexual que es vol suïcidar o un infermer que comparteix torn amb el seu company d’ambulància maníac són alguns dels personatges que desfilen per la novel·la i que aconsegueixen mantenir el lector intrigat fins al final. Tot el que pot passar en una sola nit en una ciutat que sembla deserta hi cap en aquest llibre. Un llibre amb un final que ni de bon tros t’esperes quan comences a llegir-lo.

En Gerard Guix ha escrit una novel·la d’aquelles que quan l’agafes creus -o almenys és el que a mi m’ha passat- que no t’aportarà gaire i que, per sort i per sorpresa meva, és tot el contrari. Crea una teranyina on cada personatge té el seu lloc i t’obsequia amb un argument molt i molt elaborat i ben estructurat que t’atrapa fins al final.

Només vols llegir més per saber què passarà amb els personatges!

Nosaltres, si voleu passar una bona estona amb una novel·la que no us deixarà indiferents, aquest és el vostre llibre!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: La deriva dels continents
Autor: Gerard Guix
Editorial: labutxaca
Col·lecció: LB
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-9930-684-1
Preu: 9.95€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.