El lleopard, de Jo Nesbo

ellleopardjonesboSí, us encoratjo a llegir El lleopard de Jo Nesbø. I tant! Però primer, us recomano que llegiu El ninot de neu, si encara no ho heu fet. Potser en realitat, el millor seria deixar-se anar atrapant per cadascun dels llibres de la saga d’en Harry Hole, cronològicament. Però sobretot no deixeu de llegir El lleopard.

La lògica que segueixo per a dir-vos això és que si a mi, que no tenia el gust de conèixer aquest investigador de la Unitat d’Homicidis d’Oslo solitari, alcohòlic, audaç, prim, irònic i arrogant… Si a mi m’ha costat anar tancant el llibre quan no tenia més remei que fer-ho. Imagino que coneixent-lo, directament no l’hagués tancat fins acabar-lo.

En aquesta nova entrega, en Jo Nesbo ens presenta, per una banda, un Harry Hole destrossat per culpa del seu darrer cas, i immers en una espiral autodestructiva a Hong Kong. I per l’altra, l’aparició a Oslo de dues dones mortes ofegades per la seva pròpia sang.

I és a partir d’aquí que, només havent llegit unes escasses 50 pàgines, ja sents arribar l’allau… Les ha matat la mateixa persona? Qui eren aquestes dones? Hi haurà més víctimes? S’unirà de nou al cos de policia en Hole? I qui són aquests agents de la Kripos? Quina connexió hi ha entre Oslo i el Congo? De qui és aquesta veu sigil·losa i solitària que de tant en tant va apareixent d’entre la narració?

Estic tan a prop que t’ho podria xiuxiuejar a cau d’orella.

Podré suportar tanta tensió???!!! I què passarà en el proper capítol???!!! Vaig a dormir ja o millor m’espero que, total, per unes quantes pàgines més… I per què el metro va tan ràpid de vegades? De veritat m’estàs dient que…? No serà capaç!… i així, sota una tensió apassionant fins a arribar al final del llibre.

Així que si voleu gaudir i entretenir-vos, llegiu-la!

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: El lleopard
Autor: Jo Nesbø
Editorial: Proa
Col·lecció: A TOT VENT-RÚST
Traductor: Laia Font Mateu
Pàgines: 712
ISBN: 978-84-7588-424-0
Preu: 21,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.