La sèrie After, el llibre 360º que ve d’Internet, arriba al Nosaltres!

Hola a tots Nosaltres!

Ahir vam rebre un llibre que ens va fer molta il·lusió tenir, per fi, a les mans! I és que fins ara només es podia llegir a internet! Us ho explicarem com si fos un conte que diu així:

Vet aquí que una vegada, una noia de Texas molt fan de les boybands (els grups com One Direction) que s’havia casat molt i molt jove i que tenia el marit destinat a l’Irak, va començar a llegir i llegir històries i llibres a una plataforma digital anomenada Wattpad. La noia, que es deia Ann Todd va dir allò de “això també ho podria provar j0, encara que sigui només per passar-m’ho bé una estona…”. I heus aquí que, no només ho va provar sinó que es va convertir en un fenòmen! La van començar a llegir 1.000 milions de lectors!!

L’Ann es va inspirar en un dels cantants de One Direction com a “el noi” de la història i tothom va començar a seguir les aventures de la Tessa Young i el Hardin -que misteriosament s’assembla al Harry Styles d’aquest grup.

Els llibres que va anar escrivint, només amb vint-i-cinc anys, van fascinar milions de lectores i lectors d’aquesta plataforma anomenada Wattpad fins al punt que va arribar una gran editorial i li va dir: “Ep! Això ho hem de publicar en paper, que té molt bona pinta!”. I va tenir tan bona pinta que la primera edició es va exhaurir en un tres i no res! I no només això! El tema del llibre va anar tan bé que d’aquí poc en faran una pel·lícula i tot!!

Ho veieu? És el procés invers! L’autora l’escriu, Nosaltres llegim i l’editorial el publica! I ara per fi el tenim en català!!

La veritat, ens fa molta il·lusió tenir el primer llibre que ha nascut a la Xarxa i que gràcies a aquesta s’ha convertit en llibre físic.

I encara més! Ens fa molta il·lusió poder llegir un llibre en català que, pel què explica l’editor al començament del llibre, es converteix en un llibre 360º perquè té una aplicació per smartphone que l’acompanya!! Us imagineu anar llegint un llibre i que de tant en tant pugueu participar en una mena de concurs perquè és un llibre interactiu?

Què hi dieu? Preparats per entrar al món After? Nosaltres si!

 

Share

3 pensaments a “La sèrie After, el llibre 360º que ve d’Internet, arriba al Nosaltres!

  1. Nosaltresllegim.cat

    Hola Jordi!
    La Sèrie After és d’aquest tipus de novel·la que s’anomena “Crossover”, que està a mig camí entre la novel·la juvenil i l’adulta. En aquest cas però, enlloc de tenir un component d’aventures (com ‘Els Jocs de la Fam’ o ‘Divergent’), té un component romàntic. És per adolescents-adults 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.