Lionel Asbo, de Martin Amis

lionelasbo

@Ed_Empuries @Grup62

Que a un criminal com en Lionel Asbo li canviï la vida gràcies a la loteria és l’última cosa que en Desmond Pepperdine es podia arribar a imaginar.

En Des viu amb el seu oncle Lionel des que la seva mare, arrel d’una relliscada molt desafortunada, deixés aquest món. Orfe de pare també, el seu oncle es fa càrrec d’aquest nen intel·ligent de 15 anys. Això sí: se’n fa càrrec sempre que no està tancat a la garjola!

En Des experimenta una sèrie de canvis a la seva vida que desperten en el lector sentiments d’estima i de rebuig, però el personatge que més agradarà o odiarà el lector és, sense dubtes, en Lionel. Un personatge rude que es fa més desagradable en convertir-se en milionari mentre està a la presó. Arrel d’aquí començarà una divertida aventura de luxe i fama que ni els personatges, ni els lectors ens podríem arribar a imaginar. Potser només en ?

Entranyable, divertida i sorprenent, així és Lionel Asbo. Estat d’Anglaterra, una novel·la d’en Martin Amis que us farà riure i preocupar-vos a parts iguals. I això no és feina fàcil, us ho asseguro! En aquest llibre trobareu una sàtira de l’Anglaterra actual i una crítica al món de la fama.

L’humor anglès que desprèn l’argument farà que us sorprengueu amb un somriure als llavis. Paraula! Així que Nosaltres, si el que voleu és una lectura diferent, d’aquelles que quan tanques els llibre segueixes recordant els personatges… aquesta és la vostra!

I si no em creieu, mireu com comença el llibre:

Estimada Jennaveieve,
Tinc una relació amb una dona més gran. És una senyora bastant sofisticada, i és un canvi estimulant comparada amb les adolescents que conec (com l’Alektra o la Chanel). El sexe és fantàstic i em sembla que estic enamorat. Però hi ha una complicació important, i és la següent: és la meva àvia!

Aquí podeu seguir la lectura d’aquest primer capítol en pdf.

Títol: Lionel Asbo. Estat d’Anglaterra
Autor: Martin Amis
Editorial: Empúries
Col·lecció: ANAGRAMA/EMPURIES
Pàgines: 320
ISBN: 978-84-9787-908-8
Preu: 19,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.