After. En mil bocins (Sèrie After 2), d’Anna Todd

after2enmilbocinsEs pot perdonar tot? Aquesta sembla ser la pregunta que ens planteja l’Anna Todd en la segona entrega de la sèrie After. En Hardin, a qui ja coneixeu, al final del primer llibre es va trobar al descobert. La Tessa va saber tota la veritat, i tal i com ens diu el títol del llibre, ella i tot el que sentia es va trencar “en mil bocins”. Però només ella va quedar així? Que no era pas real tot el que en Hardin havia estat sentint en les últimes setmanes?

Si en la primera entrega les sensacions intenses es bellugaven d’un cantó a l’altre, en aquesta la lectura encara es fa més trepidant. La història sembla allargar-se per tal d’abastar encara més personatges, més situacions diverses i sobretot, més dubtes i propòsits vitals. En Hardin i la Tessa en segueixen sent els protagonistes indiscutibles, però el com se’ns mostren comença a canviar. Els seus caràcters quasi oposats, alhora que molt canviants, es toparan amb noves barreres sense abandonar mai les que ja tenien. Veiem com ella descobreix una fortalesa que li és nova, però que li encanta. La seva feina desperta els seus desitjos d’autonomia mentre fa que molts dels personatges secundaris vagin prenent més pes. I també veiem com ell haurà d’acceptar que potser té necessitats que mai abans hagués imaginat que es plantejaria.

Aquest segon volum està redactat amb el mateix to desenfadat i actual que el primer. Malgrat que en aquest la història ja no només està explicada des de la veu de la Tessa: ara ja sentim en primera persona el relat d’en Hardin. Un canvi curiós que aconsegueix oferir-li un nou aspecte.

Es poden donar segones oportunitats? i terceres, o quartes…? Fins on es pot aguantar? Poden els sentiments d’amor o de desig anar en contra del que som, o del que volen que siguem? La societat ens imposa el camí a seguir? Què passarà amb la parella protagonista? I què passarà amb el personatge que apareix al final de l’últim capítol? Esperem que en la tercera entrega de la sèrie, se’ns dissipin tots aquests dubtes.

Títol: After. En mil bocins (Sèrie After 2)
Autor: Anna Todd
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Pàgines: 656
ISBN: 978-84-664-1930-7
Preu: 17,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.