Assassinat en directe, de Mary Higgins Clark

assassinatendirecteEl doctor Greg Moran va al parc amb el seu fill petit, en Timmy, per passar una estona amb ell: gronxar-lo amb suavitat, riure i passar un dia feliç. Poc s’imagina que “l’assassí d’ulls blaus”, com per sempre més l’anomena en Timmy, està preparat per llevar-li la vida d’un tret.

En Timmy assisteix en directe a l’assassinat del seu pare i no només això. “L’ulls blaus” li diu: la propera serà la teva mare i desprès et tocarà a tu, Timmy.

D’això ja fa cinc anys. Cinc anys d’angoixa i desesperació per part de la Laurie, la mare del Timmy i del Leo Farley, l’avi policia retirat. A banda d’aquesta tragèdia, la vida continua. La Laurie ha de fer la seva vida i la seva feina que no és altra que la de productora de sèries de televisió. El seu nou projecte consisteix a llançar un serial que es dirà “Sota sospita” i que ve a ésser un reality basat en crims reals no resolts.

El crim que trien els de la productora va passar fa més de vint anys i encara no se sap qui va ser l’assassí. L’han batejat com el crim de la “Gala de Graduació” i es basa en l’assassinat de la Betsy Powell, la mare d’una de les quatre noies objecte de la festa de la gala.

Totes quatre noies, inclosa la filla de la víctima, tenien motius sobrats per odiar la Betsy Powell. La Mary Higgins Clark fa que aquestes noies facin un exercici de memòria i de voluntat per tal de posar ordre a les seves vides, malmeses des d’aquella tràgica nit.

Assassinat en directe de la , és una novel·la fàcil de llegir, apta per a gairebé tots el públics i idònia per passar un cap de setmana ben distret a la caça de l’assassí o assassina…

Serà el marit? Serà una de les quatre noies? Serà el xofer? Pot ser qualsevol d’ells. Ara toca que ho esbrineu vosaltres mateixos!!

Títol: Assassinat en directe
Autor: Mary Higgins Clark
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Traducció: Esther Roig Giménez
Pàgines: 384
ISBN: 978-84-297-7430-6
PVP: 20,50€

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.