Tan senzill com fer-te un petó, de Blue Jeans

tansenzillcomferteunpetoAvui estrenem una nova lectora al Nosaltres! Es diu Susana i és molt i molt fan de la novel·la romàntica. Qui millor, doncs, per llegir el nou llibre de Francisco de Paula, conegut per tothom com a Blue Jeans?

Aquí teniu els seu escrit:

En Francisco de Paula Fernández, més conegut amb el pseudònim de Blue Jeans, ens presenta la segona part de la novel.la Tan senzill com tuitejar t’estimo, titulada Tan senzill com fer-te un petó.

En aquesta segona part de la novel·la, descobrim com el grup de estudiants de universitat que vam conèixer a la primera part s’enfronta a noves situacions. En aquesta segona part apareixen situacions paranormals, noves trames d’amor entre els estudiants del passadís 1b de la residència Benjamin Franklin, apareixen nous personatges que faran revolucionar alguns dels nois del passadís, apareixen dubtes amorosos, dubtes amb el futur,…

En aquesta segona part podrem descobrir moltes coses però també ens deixarà amb ganes de més! Un gust agredolç però que no decep en cap sentit.

Els estudiants del passadís 1b s’adonaran que no tot és com es pensaven, que les primeres aparences no sempre són les que conten, i que els sentiments canvien, com les persones. Que mai no es pot dir que d’aquesta aigua no en beuré, entre moltes altres coses.

No us podeu perdre aquesta segona part de la sèrie de Francisco de Paula. No us decebrà i us deixarà amb ganes de més. Si voleu descobrir què els passa i com s’ho passen aquest grup de nois i noies a la universitat, benvinguts a la continuació de Tan senzill com tuitejar t’estimo.

Susana, t’esperem més sovint!

Aquí teniu els primers capítols en pdf.

Títol: Tan senzill com fer-te un petó
Autor: Francisco de Paula
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Núria Parés Sellarés
Pàgines: 544
ISBN: 978-84-664-2089-1
Preu: 18,90€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.