El diari groc de la Carlota

Us agrada Gemma Lienas? A nosaltres llegim encara no hem tingut l’oportunitat de parlar-ne però és una de les nostres assignatures “pendents”. Lienas va obtenir el Premi de les lletres catalanes Ramon Llull per El final del joc i Premi internacional UNESCO 2003 a la tolerància per El diari lila de la Carlota. Intuïm doncs, que el seu últim llibre, El diari groc de la Carlota, seguirà el mateix camí!

Per tots els seguidors, fidels lectors, tenim una bona notícia! Demà podreu conèixer Gemma Lienas en persona! La trobareu a Laie Pau Claris cafè, de 19:30 a 22:00 hores, a la presentació del llibre El diari groc de la Carlota. Per més informació consulteu aquí.

I encara una cosa més, sabeu que aquest més de maig l’editorial Estrella Polar fa un any? Moltes  felicitats de part de tots nosaltres… I moltes gràcies especialment en nom dels qui hem d’adormir criatures amb un conte de tant en tant!

Share

2 pensaments a “El diari groc de la Carlota

  1. Martuu

    Jo ja me llegit aquest nou Diari, el groc. M’ha semblat molt interessant i per això també m’agradaria recomanar-lo a tot el món. Vinga una abraçada ben forta a tots “nosaltres” 🙂

  2. Montserrat Brau

    Martuu, ja saps que, després de llegir el teu comentari del Viatge d’anada i tornada volem un altre post, eh? A veure si t’animes i ens comentes aquest de la Gemma Lienas! Ens farà il·lusió!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.