Estimat Barça

L’Adagio, el “noi que segueix atrapat en el temps blaugrana” (vegeu Atrapat en el…), per no trencar la costum, avui ens comenta Estimat Barça, un llibre emotiu, d’aquells que fan vibrar només amb el tacte de les pàgines. No us el deixeu perdre!

Títol: Estimat Barça
Autor: Lluís Canut
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
Pàgines: 184
ISBN: 978-84-6641-339-8
PVP: 24.95€

Hola Nosaltres!

Entre nosaltres i vosaltres us he de dir que aquest llibre reflecteix, no només la història del Barça, sinó també la meva història. Des de petit que he seguit de ben a prop a aquest club, que és més que un club.

Estimat Barça és un recull de les 150 millors fotografies dels moments més emocionants viscuts amb aquest equip de primera. De totes les fotografies, em quedo amb tres que reflecteixen molt bé el sentiment d’un país. Unes imatges que rememoren el bon joc i el treball en equip.

Entre aquestes trobem moments de violència en el camp, com la fotografia on es mostra com els jugadors del Barça reben ampolles de vidre en el Bernabéu, moments d’evolució tecnològica, com la imatge on es veu la pissarra que s’utilitzava com a marcador. Per últim, però no més important; un altre record, per no dir un dels més emotius de la història del Barça, el de Guardiola saltant pels aires, rodejat de jugadors, gràcies a la victòria de les sis copes. En definitiva, moments per rememorar i reviure!

Un llibre d’aquells per regalar a gent com jo, estancats en el temps blaugrana.

Share

Un pensament a “Estimat Barça

  1. Montserrat Brau

    No sé si comentar res perquè, certament, tot el que està fent el Barça és “sense comentaris” i sap greu interrompre aquest estat bloggaire tan escaient! en qualsevol cas, Addagio, ja veig que t’ha tocat la fibra, eh, aquest llibre? Gràcies per compartir aquesta sang culé amb nosaltres!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.