Hi haurà pel·li d’Un dia??

Parlava ahir amb una amiga a qui li aconsellava que es llegís Un dia si tenia ganes de passar una bona estona amb uns personatges d’aquells que et toquen la fibra i em va dir que “semblava que li expliqués una pel·lícula”.

Títol: Un dia
Autor: David Nicholls
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 504
ISBN: 9788466412315
PVP: 20.00€

Bé, doncs, em penso que no anava desencaminada, perquè he llegit al web del David Nicholls que potser hi haurà notícies en aquest sentit

The next instalment of this will come sooner, I swear, and will have more news on current projects and the film version of One Day.

.
Amb més motiu li recomano ara que es llegeixi Un dia com més aviat millor. No em vull imaginar en Dex encarnat en un dels Jonas Brothers… i coses pitjors s’han vist!

Share

3 pensaments a “Hi haurà pel·li d’Un dia??

  1. Comunicadora

    Si la fan bé serà una peli espectacular. Us recordo que en David Nicholls ens visitarà aquest mes de juny! Potser podem fer-li signar un llibre i regalar-lo a alguna lectora o lector, i dic lector perquè no us deixeu enganyar per la coberta, tot i que UN DIA és una història d’amor ja té molts admiradors homes que s’han enganxat a la història d’en Dex i l’Em.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.