Un llegat misteriós

el llegat de judesTítol: El llegat de Judes
Autor: Joan Bruna i Francesc Miralles
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm 835 ]
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-6640-866-0
PVP: 21,50€

Una novel·la que et proposa misteri, emoció i entreteniment, sense cap mena de dubte, és una bona lectura. I més encara si el vídeo de presentació que l’acompanya, és aquest i la Núria ens el recomana amb tant entusiasme (vegeu Atenció: el personatge…).

Quan va sortir a la venda aquest llibre, em va semblar interessant, simplement. Però després de llegir-vos i parlar amb la gent que n’ha gaudit de la seva lectura, m’he anat convencent de que és una de les millors apostes per aquest Sant Jordi.

L’altre dia vaig mantenir una conversa molt fructífera sobre novel·les d’ahir i d’avui amb algú que possiblement les coneix totes; fet que fa difícil poder recomanar-li una per aquesta magnífica festivitat. Però ella, precisament per aquest fet, sí podia recomanar-me-la a mi. I ho va fer. Vam estar discutint l’argument d’El llegat de Judes i crec que, sense saber-ho, em va despertar molta més curiositat de la que ja sentia per ell.
Després d’allò, em vaig voler informar més sobre el llibre i gràcies als comentaris d’una bona lectora d’aquest bloc, vaig anar a parar a un enllaç que em va impressionar i emocionar alhora.

Després de tot això, no puc fer altre cosa que anar corrents a la llibreria per comprar-lo i creuar els dits perquè en Joan Bruna i en Francesc Miralles s’instal·lin en algun lloc accessible i visible dels molts que hi haurà per la ciutat de Barcelona el 23 d’Abril.
Ja em coneixeu, l’intriga i el voler saber més, m’apassionen!

Jo ja tinc clar quin serà el meu llibre de Sant Jordi… i vosaltres?

Share

2 pensaments a “Un llegat misteriós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.